Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Mystery Gifts unlocken

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Mystery Gifts unlocken

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl hebben een Mystery Gift-functie waarmee spelers verschillende beloningen kunnen ontvangen door verbinding te maken met internet en/of codes in te voeren. In tegenstelling tot Pokemon Sword And Shield is de Mystery Gift-functie niet onmiddellijk beschikbaar in Brilliant Diamond en Shining Pearl en moet deze worden ontgrendeld.

Mystery gifts ontgrendelen

Dit kan op twee manieren;

 • Optie 1: Versla de Veilstone Gym Leader
  • Mystery Gift kan automatisch worden ontgrendeld door de Veilstone Gym Leader Maylene te verslaan.
   • Maylene is de derde sportschoolleider van de game, dus het kan even duren voordat Mystery Gift op deze manier is ontgrendeld.
 • Optie 2: Voer wachtwoord in bij Jubilife TV
  • De tweede methode kan direct worden gedaan nadat je de eerste gymleider van de game hebt verslagen en Jubilife City voor de eerste keer hebt bezocht.
  • Ga na het ontgrendelen van de Poketch naar de derde verdieping van het Jubilife TV-station en spreek daar met de TV Producer.
   • Als de producent je vraagt ​​wat je favoriete tv-programma is, voer je ‘IEDEREEN GELUKKIGE WI-FI-VERBINDING’ in, waarmee Mystery Gift eerder wordt ontgrendeld.

Mystery Gift keert terug in Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl. Maar deze keer zijn er twee verschillende manieren om het te krijgen. Ten eerste wordt de functie automatisch ontgrendeld nadat je de Veeilstone City Gym hebt verslagen. Er is echter een manier om het eerder te krijgen. Als je naar het tv-station van Jubilife City gaat, vind je op 3F een tv-producent die je zal vragen wat je favoriete programma is. Als u “Iedereen tevreden Wi-Fi-verbinding” beantwoordt, krijgt u eerder de Mystery Gift-functie

Ontvang een mysterieus geschenk

Als je Mystery Gift invoert, krijg je drie verschillende opties te zien om verder te gaan. Dit zijn allemaal om verschillende evenementen op te halen en de gebruikte methoden zijn afhankelijk van de locatie en het type evenement. Deze keer, in plaats van het geschenk van een persoon in het Pokémon Center te moeten krijgen, worden ze gewoon automatisch in je Pokémon Box of inventaris geplaatst. Deze methoden zijn verminderd in Brilliant Diamond & Shining Pearl, waarbij Local en Battle Stadium zijn verwijderd

Via het internet

Ophalen van internet is een van de meest gebruikte functies. Van tijd tot tijd zullen er online verschillende evenementen worden gehouden om verschillende dingen te vieren, zoals jubilea of ​​productreleases. Met deze functie kun je de distributie van evenementen vanuit huis ontvangen.

Verkrijg via code/wachtwoord

De volgende manier is een andere die internet vereist. Er zullen verschillende distributies worden gegeven waarbij u een seriecode krijgt. Deze seriecode kan slechts één keer worden gebruikt en moet worden ingevoerd in het te ontvangen formulier. Er zijn ook speciale codes die door alle spelers worden gedeeld, zodat ze dezelfde code kunnen gebruiken om de Pokémon die wordt uitgedeeld te ontvangen.

Ad