Pokémon Shining Pearl


Pokémon Shining Pearl

Reis naar de Sinnoh-regio in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl!

Ga op avontuur door de Sinnoh-regio met Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl op Nintendo Switch, die eind 2021 verschijnen!

Avonturen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl vinden plaats in de Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de torenhoge Mount Coronet in het hart, is Sinnoh een land met vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je bezoekt veel verschillende locaties in de Sinnoh-regio, terwijl je ernaar streeft de kampioen van de Pokémon League te worden.

Het originele verhaal is getrouw gereproduceerd en het gevoel voor schaal in de oorspronkelijke steden en routes is zorgvuldig bewaard gebleven. Mensen die Pokémon Diamond en Pokémon Pearl hebben gespeeld, kunnen bekende plaatsen opnieuw bezoeken en bekende scènes opnieuw beleven. Voor degenen die voor het eerst via Sinnoh op pad gaan, wachten tal van nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

Deze remakes bevatten eenvoudig te begrijpen, spelervriendelijke gemakken van de moderne Pokémon-serie, plus persoonlijke Pokémon-vechtscènes van dichtbij.

Release info - Pokémon Shining Pearl


Release datum
2021

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7_provisional

NS Online support

Game code
HACPAX7RA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Genres
adventure, rpg
Ad