Pokemon Sword/Shield Isle Of Armor DLC – Het verkrijgen en evolueren van Kubfu

Pokemon Sword/Shield Isle Of Armor DLC – Het verkrijgen en evolueren van Kubfu

De Isle Of Armor DLC van Pokemon Sword And Shield introduceert een nieuwe Pokemon Kubfu samen met zijn krachtige, ontwikkelde vorm Urshifu.

Het is niet verwonderlijk dat het verkrijgen en trainen van Kubfu om Urshifu te worden het grootste deel van het verhaal van het Isle Of Armor vormt, wat betekent dat de evolutiemethode niet zo eenvoudig is als het simpelweg nivelleren of gebruiken van een item.

Van Kubfu tot Urshifu

 1. Vecht na je aankomst op het eiland tegen je rivaal en begeef je naar de Master Dojo
 2. In de dojo geeft Master Mustard de speler drie eenvoudige beproevingen om te voltooien. Als hij klaar is, zal hij de speler introduceren bij Kubfu.
 3. Op dit moment krijgen spelers de instructie om Kubfu te bevriend te raken. Dit vereist dat ze specifieke delen van het Isle of Armor bezoeken en daar met de NPC’s spreken om een ​​korte filmpje te kijken.
 4. De vereiste gebieden zijn gemarkeerd als uitroeptekens op de kaart, na een bezoek aan ten minste twee van deze gebieden, zal het praten met Master Mustard het volgende deel van de zoektocht activeren.
 5. In dit stadium mag de speler nu de Tower Of Water of de Tower Of Darkness betreden. Welke toren de speler kiest om binnen te gaan, bepaalt het uiteindelijke formulier van Kubfu.
  • De Tower Of Water zal ertoe leiden dat Kubfu evolueert naar Urshifu (Rapid Strike Style), wat water / vechten is
  • De Tower Of Darkness zal ertoe leiden dat Kubfu evolueert naar Urshifu (Single Strike Style), wat Dark / Fighting is
 6. Welke toren de speler ook kiest, ze zullen met Kubfu door vijf niveaus van zware gevechten moeten vechten. Het wordt aangeraden dat spelers Kubfu eerst een level omhoog brengen voordat ze de uitdaging aangaan.
 7. Nadat alle gevechten in de toren zijn opgelost, komt er een filmpje waarin Kubfu evolueert naar Urshifu.

Voor welke Urshifu ging je uiteindelijk?