Pokemon Unite – Activeer 60 FPS-modus

Pokemon Unite – Activeer 60 FPS-modus

Pokemon Unite wordt geleverd met een aantal instellingen en functies voor een meer aanpasbare gameplay-ervaring, waarvan de meeste de game de speler niet direct vertelt.

Een van deze opties is de mogelijkheid om de 60 FPS-modus permanent in te schakelen.

60 FPS inschakelen

Standaard draait Pokemon Unite alleen op 60 FPS wanneer het in de gedockte modus is, en verlaagt het de FPS naar 30 in de handheld-modus vanwege de lager geklokte CPU.

Spelers die willen dat hun game te allen tijde soepel 60 FPS draait, kunnen dit inschakelen door deze stappen te volgen:

  1. Druk op X op het startscherm en selecteer ‘Instellingen’.
  2. Scroll naar Systeeminstellingen en wijzig “Frame Rate” in Hoog.
  3. Er verschijnt een pop-up om de speler te waarschuwen dat dit niet wordt aanbevolen. Druk op “Bevestigen” om de framesnelheid op hoog te zetten.
  4. Druk op B om terug te gaan en bevestig de instellingen opnieuw als daarom wordt gevraagd.

De game draait dan op 60 FPS, ongeacht of deze is gedockt of in de hand ligt, wat in de game kan worden bevestigd door naar de FPS-tracker linksboven in het scherm te kijken.

Over Pokémon UNITE

Pokémon UNITE is een strategisch teamgevechtspel dat gezamenlijk is ontwikkeld door The Pokémon Company en TiMi Studios van Tencent Games. Pokémon UNITE is gepland als een platformonafhankelijke game voor Nintendo Switch en mobiele apparaten en is gratis te starten.

In dit spel nemen spelers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten. Tijdens gevechten zullen spelers samenwerken met teamgenoten om wilde Pokémon te vangen, hun eigen Pokémon te laten stijgen en evolueren, en Pokémon van tegenstanders te verslaan terwijl ze proberen meer punten te verdienen dan het andere team binnen de toegewezen tijd.

Pokémon UNITE introduceert een nieuw soort Pokémon-gevecht: een gevecht dat teamwerk en strategie vereist. Het is eenvoudig en toch vol fijne kneepjes die wachten om te worden uitgepakt.