Pokémon UNITE


Pokémon UNITE

Betreed de strijd en versla de tegenstander met Pikachu, Charizard, Gengar en meer in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtsspel – Pokémon UNITE!

Bereid je voor om je te verenigen!

Welkom op Aeos-eiland! Hier zijn Pokémon krachtiger en hebben ze verbeterde vaardigheden die Trainers van over de hele wereld gebruiken in competitieve Unite Battles.

Voer het tegen elkaar in deze 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Elke speler bestuurt één Pokémon en kan kiezen uit een van de vijf gevechtstypes: Aanvaller, Speedster, Allrounder, Defender en Supporter. Wil je in de aanval gaan? Kies dan een Aanvaller! Is het helpen van teamgenoten meer jouw stijl? Supporter is de rol voor jou!

Versla wilde Pokémon om een ​​level omhoog te gaan, ontwikkel je partner-Pokémon en verzamel Aeos-energie. Stort de energie in de doelzones van de tegenstander en schakel de Pokémon van het vijandelijke team uit om te voorkomen dat ze punten scoren. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken

Verenig bewegingen: ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.

Rangschikking: wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!

Communicatie is de sleutel: zelfs de meest bekwame trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.

Vecht in stijl: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits* – met regelmatig nieuwe stijlen!

Cross-platform spelen: speel met trainers over de hele wereld op Nintendo Switch of op een compatibele smartphone (beschikbaar in september) dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.

Release info - Pokémon UNITE


Release datum
2021-07-21 00:00:00

Uitgever
The Pokémon Company

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
10

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAX3AB

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Pokémon UNITE

¥0.00
RUB 0.0
HK$0.00
€0.00
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.