Legend of Zelda – Collection vol 2 door Aaron Grubb

Legend of Zelda – Collection vol 2 door Aaron Grubb

Aaron Grubb is een autodidactische muzikant die op 12 april zijn tweede Legend of Zelda-coveralbum uitbrengt. Zijn laatste album was een triomf, en hij verwacht dat dit veel beter zal zijn.

Geef zijn tweede album, Legend of Zelda Collection Vol 2, te luisteren hieronder;

video
play-rounded-fill

Volledige playlist: https://www.youtube.com/watch?v=JUMDnq9cGIE&list=OLAK5uy_lTmfyvxH6D5rP3NdwCavSWI7OXSchKDJo 

Maak kennis met Aaron Grubb

Ik wilde al muziek componeren sinds ik ongeveer vijf jaar oud was. Ik vroeg mijn ouders om een ​​piano en kreeg er uiteindelijk een toen ik zes jaar oud was. Ik speelde al heel lang muziek, maar ongeveer 9 jaar geleden werd ik ontevreden over mijn songwriting en andere vaardigheden.

Ik heb ervoor gekozen om de muziek helemaal op te geven om mijn tijd aan fotografie te kunnen wijden. Ik heb bijna 8 jaar als professionele fotograaf gewerkt, maar net voor de lockdown besloot ik dat ik weer de muziek in wilde, dus begon ik verschillende genres van instrumentale muziek te maken op een goedkoop tweedehands keyboard van $ 50 en mijn fotografische bewerkingscomputer die ik al had . Ik koos uiteindelijk voor de klassieke/filmische stijl die ik momenteel gebruik, toen ik me realiseerde dat dit het soort muziek is dat ik altijd al had willen componeren, maar de positieve feedback die ik kreeg, heeft het voor mij echt versterkt.

Ik moest een deel van mijn fotoapparatuur verkopen om releases, albumhoezen en onkosten te betalen, maar over het algemeen gaf de lockdown me de motivatie die ik nodig had om mijn debuutalbum af te maken. Het enorme aantal mensen dat er nu naar luistert, heeft me laten zien dat als ik eraan blijf werken, dit een bron van inkomsten voor mij kan worden. Het is ongelooflijk hoeveel mensen over de hele wereld naar Legend of Zelda-muziek luisteren en ervan genieten.

Ik heb genoten van alle bemoedigende reacties die ik tot nu toe heb gekregen.


Altijd geweldig om te horen van iemand die plezier en passie vindt in games en natuurlijk wie het mis kan gaan met The Legend of Zelda. Ga zo door Aaron!