One Piece Pirate Warriors 4 – Basil Hawkins Trailer

One Piece Pirate Warriors 4 – Basil Hawkins Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer voor karakterintroductie uitgebracht voor One Piece: Pirate Warriors 4.

Deze trailer introduceert Basil Hawkins, die het vermogen heeft om een snelle dood te voorspellen door zijn voorspellende krachten.

video
play-rounded-fill

Basil Hawkins

Maak kennis met Basil Hawkins, een van de vele piratenstrijders die je in Wano Country zult ontmoeten. Zijn voorspellende krachten voorspellen een snelle dood voor iedereen die hem in de weg staat!

Speel als Basil Hawkins wanneer One Piece Pirate Warriors 4 in 2020 wordt gelanceerd!

Over One Piece Pirate Warriors 4

De game beschikt over een gameplay die vergelijkbaar is met zijn voorgangers, maar met enkele gloednieuwe wijzigingen die zijn geïntroduceerd. Bewegingssets zijn diverser, waarbij Luffy meer nieuwe aanvallen gebruikt, zoals Gigant Thor Axe en Gomu Gomu no Hanabi. Personages kunnen ook maximaal 4 verschillende speciale aanvallen gebruiken, die naar een hoger niveau kunnen worden getild. Ook wordt luchtgevecht meer benadrukt.

Personages kunnen nu springen en jongleren met vijanden terwijl ze in de lucht zijn. Personages zullen het middenveld kunnen transformeren, zoals in de eerste Pirate Warriors, zoals Luffy met Gear Fourth. De stijl van de kaarten lijkt op die van de eerste Pirate Warriors, althans in de verhaalmodus.

Pirate Warriors 4 introduceert ook het nieuwe concept van “gigantische personages” (zoals Big Mom) die aanzienlijk groter zijn dan andere personages en meer schade aanrichten. Het is echter onbekend of deze personages speelbaar zijn.