Afwezigheid / Downtime eind februari 2019

Afwezigheid / Downtime eind februari 2019

Gelukkig hoeven we niet al te vaak van onze normale content stroom af te wijken maar helaas liep dat dit afgelopen weekend iets anders dan we voorzien hadden.

Nieuws backup

Zoals kort toegelicht op onze diverse social media kanalen is het zo dat het nieuws nu nog door 1 persoon wordt geregeld op NintendoReporters (ondergetekende). Over het algemeen is dat geen probleem maar als je er enkele dagen niet helemaal bij bent omwille van ziekte dan valt er simpelweg een gat.

We zijn momenteel aan het kijken hoe we dat met oog op de toekomst kunnen voorkomen maar willen via deze weg ook aangeven dat we daar concreet naar op zoek zijn in onze Vacatures.

Lijkt het je wat, laat dan gerust wat van je horen!

Dingen komen nooit alleen

Dat ik een keer ziek ben sure dat gebeurd, dat het iets is waardoor ik er dagen uit lig zelden. Maar zoals dat het wil komen zulke dingen ook nooit alleen. Helaas bleek er een probleem op de NintendoReporters server te zijn welke nogal voor problemen zorgde.

Zonder daar heel technisch op in te gaan, ik was op een bepaald punt echt iets te gortig met hoe bepaalde zaken ter optimalisatie werden weggeschreven waardoor er een opstopping ontstond. 

Maar zoals zo vaak is het die opstopping zien te vinden alvorens je hem kunt oplossen. Want het beeld was nogal vertekend zal ik maar zeggen. Uiteindelijk heb ik het gevonden en op kunnen lossen zodat alles weer als een zonnetje draait. Maar we hebben natuurlijk even stil gelegen daardoor. Dat is gewoonweg niet anders. Excuses nogmaals daarvoor!

De komende dagen zullen we derhalve misschien nog wat ouder nieuws moeten verwerken … maar we zullen binnen de kortste keren weer helemaal lekker draaien!

Ad