Atlus in 2022 – Spel dat voor iedereen interessant en bevredigend zal zijn

Atlus in 2022 – Spel dat voor iedereen interessant en bevredigend zal zijn

Atlus lijkt behoorlijk ambitieuze plannen te hebben als het gaat om 2022. In een interview met Famitsu deelde Shinjiro Takada zijn hoop voor het bedrijf in 2022 en gaf hij enig inzicht in wat we zouden kunnen verwachten

2022 is een uitdaging

I chose “challenge” as the keyword for 2022, with the hope to release a game that will become a pillar for Atlus. All of us at Atlus are working hard to develop this game so that it will be interesting and satisfying for everyone, so please look forward to it.

Precies waar Takada naar zou kunnen verwijzen, kan niemand eigenlijk raden

Het is onwaarschijnlijk dat het de verwachte “Project Re Fantasy” wordt, aangezien is bevestigd dat de titel is ontwikkeld door Studio Zero, een aparte Atlus-divisie onder leiding van de producent van de Persona-serie. Een andere eerder genoemde titel genaamd “Project Pen” komt in me op als we denken aan toekomstige Atlus-projecten, maar we hebben geen informatie behalve het bestaan ​​ervan, dankzij een beoordeling van The Australian Classification Board.

We zijn er echter klaar voor om verrast te worden door Atlus.

Over Atlus

ATLUS heeft zichzelf gevestigd als een van de meest consistente, gevierde merken in de branche. Met bewezen succes in een verscheidenheid aan genres en platforms, waaronder op enthousiastelingen gerichte games zoals de Shin Megami Tensei-franchise van bekroonde RPG’s, de geliefde Persona®-serie en de baanbrekende actie-avonturen-/puzzelgame Catherine™, creëert ATLUS uitzonderlijke, veelgeprezen interactief entertainment voor een breed spectrum aan spelers overal ter wereld.

GESCHIEDENIS

ATLUS werd in 1991 opgericht als Asuka, een Amerikaanse tak van het toenmalige ATLUS Co., Ltd., met als missie het introduceren van hoogwaardige videogames voor Noord-Amerika. ATLUS kreeg veel aanhang binnen de game-industrie vanwege zijn hoogwaardige, best-in-class lokalisatie van Japanse inhoud voor de westerse markt.

ATLUS werd voor het eerst erkend vanwege zijn gedurfde, visionaire rollenspellen – met name de veelgeprezen Shin Megami Tensei-franchise en de gevierde Persona®-serie – en staat bekend om het leveren van onvergetelijke, verhaalgestuurde gameplay-ervaringen voor toegewijde en enthousiaste fans over de hele wereld.