Awesome Games Done Quick 2022 heeft $ 3,4 miljoen opgehaald

Awesome Games Done Quick 2022 heeft $ 3,4 miljoen opgehaald

De Awesome Games Done Quick (AGDQ) liefdadigheidsmarathon van dit jaar is ten einde! AGDQ 2022 werd, net als voorgaande jaren, virtueel gehouden vanwege de aanhoudende COVID-epidemie.

Desalniettemin hebben fans de Prevent Cancer Foundation geholpen om het ongelooflijke bedrag van $ 3,4 miljoen op te halen. Het grootste deel van het geld kwam van kijkersbijdragen en een percentage van de verkoop van evenementitems, terwijl de resterende $ 200.000 afkomstig was van Twitch-subs en bits. Donaties stromen nog steeds binnen en de totale goederentotalen zullen vrijwel zeker een kleine stijging zien.

Inhoudsopgave (TOC)

Nieuwe records

Dit zorgde niet alleen voor een nieuw record voor alleen-online evenementen, maar brak ook het vorige algemene record van $ 3,16 miljoen, dat werd behaald op AGDQ 2020, het laatste persoonlijke evenement vóór COVID. In combinatie met alle eerdere Games Done Quick-evenementen is er in totaal $ 37,5 miljoen gedoneerd aan verschillende goede doelen!

Het is niet verwonderlijk dat het contributiebedrag iets lager is dan normaal sinds de overgang naar virtuele evenementen, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van financiële moeilijkheden als gevolg van de epidemie. Maar het draagt ​​alleen maar bij aan de betekenis van de mijlpaal van dit evenement. AGDQ 2022 vestigde niet alleen een nieuw algemeen record, maar kende ook een recordtempo van bijdragen, meer dan de recordtijd die nodig was om $ 1 miljoen te bereiken.

AGDQ 2022

Zoals gewoonlijk hielpen een verscheidenheid aan incentives ons om deze nieuwe hoogten te bereiken. De driepersoons Pokémon Crystal Key Item Randomizer-race met Keizaron, 360Chrism en Shenanagans zorgde al vroeg voor een flinke boost. Shenanagans had op een gegeven moment tijdens de race de goede reputatie van de beste Generation I-starter, Bulbasaur, in diskrediet gebracht en bood een schriftelijke verontschuldiging aan als het evenement aan het einde van de race $ 900.000 overschreed. Chat, iemand die een onrecht ongestraft laat, handelde de taak gemakkelijk af, wat Shenanagans ertoe bracht een formele verontschuldiging aan te bieden. Andere grote prijzen waren een bonus van $ 170.000 voor Resident Evil Village en een bonus van $ 500.000 voor Deltarune Hoofdstuk 2!

Al met al was het een fantastische week met fantastische runs en mensen die samenkwamen voor een prachtig doel. Het is altijd een beetje triest om te zien hoe dingen eindigen, maar er zijn altijd de VOD’s en toekomstige evenementen om naar uit te kijken. Alle series van deze week zijn het bekijken (of herbekijken) waard, maar als je op zoek bent naar een kort overzicht van enkele van de beste Nintendo-series, dan hebben we er binnenkort een voor je. Wat vers materiaal betreft, zijn er altijd Summer Games Done Quick, die over een paar maanden zullen verschijnen.

Ad