Bandai Namco – Last Recollection trademark

Bandai Namco – Last Recollection trademark

Bandai Namco heeft een nieuw handelsmerk uitgegeven voor iets met de titel Last Recollection in zowel Japan als Europa.

Gamewebsite Gematsu lijkt van mening te zijn dat het gerelateerd kan zijn aan de .hack-serie en hoogstwaarschijnlijk een nieuwe verzameling klassieke games is. Bandai Namco bracht eerder de .hack//G.U. Last Recode-collectie die de laatste .hack-spellen in één bundel bevatte. De eerste vier games blijven echter alleen speelbaar op de PlayStation 2. De hoop is groot dat de geruchtencollectie .hack//Infection, .hack//Mutation, .hack//Outbreak en .hack//Quarantine zal bevatten.

Over Last Recollection

Er zijn weinig feiten over Last Recollection, waaronder of het het begin zal zijn van een nieuwe serie, een vervolg, een remaster of een verzameling. Lezers van Resetera denken dat de titel verwijst naar een nog onaangekondigde compilatie van titels uit het niche-JRPG-genre. De hack daarentegen is puur giswerk namens hen.

De originele tetralogie (.hack/Infection,.hack/Mutation,.hack/Outbreak en.hack/Quarantine) werd alleen op PS2 gepubliceerd en is daarom rijp voor een huidige compilatie of zelfs een volledige remaster. Vergeet niet je paarden vast te houden, .hack-liefhebbers, want dit is niets meer dan het enthousiaste gemompel van de fans… Voorlopig.