Bitsummit Gaiden Digital Event 27 juni

Bitsummit Gaiden Digital Event 27 juni

Een nieuw digitaal Bitsummit-evenement voor 27-28 juni in Japan is aangekondigd en wordt “Bitsummit Gaiden” genoemd.

Dit online evenement is bedoeld ter vervanging van het oorspronkelijke Bitsummit 2020-evenement dat is geannuleerd vanwege de aanhoudende Coronavirus-situatie. Het nieuwe evenement wordt live gestreamd via de Twitch-kanalen van Bitsummit en bevat de volgende functies:

  • De mogelijkheid om met ontwikkelaars te chatten via de BitSummit Discord
  • De oprichting van een “virtuele beursvloer”
  • Live streaming van influencer
  • Speel demo’s van games die zijn samengesteld door de BitSummit-commissie

Over Bitsummit Gaiden

Zoals de meesten van jullie weten, is BitSummit The 8th Bit, gepland voor 9 en 10 mei 2020, geannuleerd vanwege de uitbraak van Coronavirus (COVID-19). We erkennen echter de realiteit van het ontwikkelen en lanceren van een game en we willen iedereen die er belang bij heeft om deel uit te maken van BitSummit toch een kans geven om deel uit te maken van de BitSummit Family dit jaar!

Daarom hebben we BitSummit Gaiden gemaakt: een online festival dat licht werpt op hardwerkende indie-ontwikkelaars, een uniek platform biedt om hun werken te laten zien en hun games de zichtbaarheid geeft die we denken dat ze verdienen.

Er komt de komende weken meer informatie over BitSummit Gaiden. We hopen dat iedereen in dit nieuwe formaat een kans zal zien om contact te maken met de indie-gemeenschap over de hele wereld en de onafhankelijke geest te blijven omarmen die onze jaarlijkse BitSummits zo speciaal heeft gemaakt …

Bedankt voor je voortdurende steun door de jaren heen! Tot ziens bij BitSummit Gaiden!

Het BitSummit-organisatieteam