Blizzard maakt survivalgame voor consoles en pc

Blizzard maakt survivalgame voor consoles en pc

Blizzard heeft verklaard dat het werkt aan een survivalgame die zich afspeelt in een nieuwe wereld voor consoles en pc, en dat het momenteel extra mensen inhuurt om eraan te werken.

Bovendien zijn er weinig details, aangezien de aankondiging vooral bedoeld is om cv’s van gamemakers te verzamelen. Het universum van deze nieuwe survivalgame zit volgens Blizzard “vol met helden die we nog moeten ontmoeten, verhalen die we nog moeten vertellen en ervaringen die we nog moeten beleven”, en het project bevindt zich nog in de “beginfase”. ” Naast de concept art die hierboven te zien is, is er nog een ander stuk concept art waarop twee vrij regelmatige adolescenten op een fiets te zien zijn.

Nieuw overlevingsdroomspel?

“Zelfs enkele van de meest gefrustreerde Blizzard-medewerkers zijn dol op dit spel/team”, aldus Bloomberg-schrijver Jason Schreier, wat geruststellend is.

Het is duidelijk dat Activision Blizzard in een slechte positie verkeert sinds meerdere keren werd getoond hoe verschrikkelijk slecht een plek is om te werken, ongeacht of je voor Activision of Blizzard werkt. Toen Microsoft echter de verrassende beslissing aankondigde om Activision Blizzard te kopen, wekte het optimisme dat het bedrijf zijn cultuur zou kunnen transformeren en makers zou kunnen focussen op andere projecten dan Call of Duty, een wens die door verschillende AB-ontwikkelaars wordt gedeeld.

The Escapist en zijn advocaat hebben uiteengezet waarom de fusie niet alleen maar zonneschijn zal zijn, maar het zal vrijwel zeker resulteren in een netto voordeel voor alle betrokken partijen.