Bloomberg – SEGA rebooten Crazy Taxi en Jet Set Radio als onderdeel van het Super Game-initiatie

Bloomberg – SEGA rebooten Crazy Taxi en Jet Set Radio als onderdeel van het Super Game-initiatie

Volgens Bloomberg zit SEGA nu midden in de heropleving van twee iconische Dreamcast-titels, wat een enorme budget-reboot zal zijn. Dit lijkt allemaal deel uit te maken van het Super Game-plan van het bedrijf.

De reboots maken deel uit van het streven van het Japanse bedrijf om terugkerende inkomstenstromen en online communities rond zijn softwareportfolio te genereren. Volgens het Bloomberg-rapport streeft SEGA naar wereldwijde successen zoals Fortnite, dus de games kunnen gratis te spelen zijn met in-game microtransacties en worden een live service.

Volgens Bloomberg

De nieuwe Crazy Taxi is al meer dan een jaar in productie en het in Tokio gevestigde entertainmentbedrijf hoopt het binnen twee tot drie jaar uit te brengen, volgens de bronnen, die niet wilden worden geïdentificeerd omdat de informatie niet bekend is. toch openbaar. Het stond op een lijst van intellectuele eigendomsrechten die Sega van plan was te herkapitaliseren door ze een jaar geleden in Sega’s jaarverslag te actualiseren, samen met Jet Set Radio.

Beide nieuwe games bevinden zich nog in de beginfase van ontwikkeling en kunnen volgens de bronnen worden geschrapt. Ik hoop dat ze Crazy Taxi niet schrappen omdat die game zo iconisch was.