Capcom over Monster Hunter Rise; Sterke omzet behaald, vierde jaar met recordwinsten

Capcom over Monster Hunter Rise; Sterke omzet behaald, vierde jaar met recordwinsten

Capcom’s laatste financiële jaarresultaten zijn binnen en, Monster Hunter Rise werd specifiek genoemd als de sleutel tot het succes van het bedrijf.

Capcom kondigde aan dat het bedrijf zijn vierde opeenvolgende jaar met recordhoge winst behaalde, waarbij Monster Hunter Rise “een sterke omzet had behaald van meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd na de release in maart 2021”.

Succes van Monster Hunter

Wat dat betreft, Monster Hunter Rise overtrof de zes miljoen verkochte exemplaren slechts 2 weken geleden, en zal waarschijnlijk in de nabije toekomst blijven toenemen.

Bovendien zal de aanstaande Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, die ook op de Nintendo Switch wordt uitgebracht, de winst voor Capcom waarschijnlijk nog verder opdrijven.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Train monsters en ga op een epische reis in dit charmante RPG-vervolg!

Een nieuw avontuur wacht op je in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een rijder en vorm banden met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als de kleinzoon van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te broeden in een legendarische Rathalos die grote schade zou kunnen aanrichten als hij wordt gewekt door zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld op de proef zal stellen en de waarheid achter de legendes van weleer zal ontdekken.