ConcernedApe focus op volgende game

ConcernedApe focus op volgende game

Indie-titel Eric ‘ConcernedApe’ Barone, de hardwerkende maker van Stardew Valley, heeft onlangs onthuld dat hij zich nu op zijn volgende game concentreert. Een game die hij omschrijft als een nieuw pixelart-avontuur met een perspectief van bovenaf.

Hij zei verder dat hij zijn nieuwe game vrij snel zou kunnen aankondigen.

Barone gaf aan

I’m not saying there’s going to be another Stardew Valley update. I don’t even know at this point. Right now I am focused on my next game. So, we’ll see.

I may announce it fairly soon, what it is – no-one knows at this point.

What I will say is it’s another pixel art game, a top-down perspective similar to Stardew Valley. And in some ways it is kind of similar to Stardew Valley, but it’s not a farming game. It’s something different.

Over Stardew Valley

Je hebt de oude boerderij van je grootvader geërfd in Stardew Valley. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je op weg om je nieuwe leven te beginnen. Kun jij leren van het land te leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis te maken? Het zal niet gemakkelijk zijn. Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest levendige centrum van activiteit van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel degene die Stardew Valley tot grootsheid herstelt!

Nu met multiplayer!

Nodig 1-3 spelers uit om met je mee te gaan in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en relaties op te bouwen met stedelingen of elkaar. Omdat meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om de winstmarge op verkochte producten te vergroten voor een meer uitdagende ervaring.

Nieuwe inhoud voor één speler!

Inclusief het nieuwe Winter Market Festival, meer verzamelobjecten, toegevoegde tussenfilmpjes van personages en zelfs hoeden voor je paard! En er valt nog meer te ontdekken…

Ad