Creature Street – een Animal Crossing indie knock off

Creature Street – een Animal Crossing indie knock off

Twee onafhankelijke ontwikkelaars bedachten een Animal Crossing-knock-off genaamd Creature Street: Population Dwindling.

Aan de oppervlakte is de game een ietwat rommelige replica van Animal Crossing, compleet met dieren, bomen en rotsen. Hoewel de dingen snel een donkere wending nemen terwijl je als detective speelt, helpt de secretaris van de burgemeester erachter te komen wie de burgemeester heeft vermoord.

Over Creature Street

Een normaal rustige dierenstad wordt opgeschrikt door de moord op zijn eerbiedwaardige burgemeester.
Je speelt een detective die de taak heeft van de loyale assistent van de burgemeester om de moordenaar voor het gerecht te brengen.

Interview verdachten, verzamel bewijsmateriaal en weeg uw opties zorgvuldig af!

Ja, je leest het goed …

Creature Street, gemaakt door de indiegroep FloTeam, is een moordmysterie waarbij de speler een detective is die door de assistent van de burgemeester naar de stad wordt geroepen om erachter te komen wie de burgemeester heeft vermoord. De overeenkomsten met de populaire Nintendo Switch-titel wemelen van gevoelige dieren, bekende personages en een vergelijkbare esthetiek.

Gezien de populariteit van Animal Crossing, zal Creature Street waarschijnlijk de komende maanden veel aandacht trekken en enkele interessante memes uitspugen

Ad