Discord: We willen de rechten van Waluigi kopen

Discord: We willen de rechten van Waluigi kopen

Het officiële Discord Twitter-account deed iets leuks. Voor degenen die Discord niet kennen, is het een voicechat- en berichtentoepassing die door veel gamers wordt gebruikt.

Onlangs gepost een interessante tweet die viral ging met meer dan 54.000 likes en 8.000 retweets.In de tweet,

Discord vroeg Nintendo gekopieerd of ze “de rechten op Waluigi konden kopen”.

Inhoudsopgave (TOC)

Wie is Waluigi?

Wah … grapje! Waluigi is een personage uit de Super Mario-serie dat veel fans graag zouden zien als onderdeel van de Super Smash Bros. Ultimate-selectie, maar helaas is dit niet gebeurd.

En zoals je je kunt voorstellen ging alles in alle richtingen. Discord werd gevraagd of ze naar Nintendo Switch zouden gaan en antwoordde dat het alleen zou gebeuren als ze rechten op Waluigi veiligstellen.

Mogelijk?

De tweet die Discord heeft uitgebracht is een grap die is ontworpen om de aandacht voor Waluigi te vergroten en om de aandacht van fans in het algemeen te trekken. In dat deel schitterden ze echt.

Maar Nintendo zal nooit de rechten op Waluigi verkopen, aangezien hij deel uitmaakt van de Nintendo Mario-serie … zelfs als hij zo nu en dan verwaarloosd wordt.

Props aan Discord omdat ze zo brutaal zijn om het zelfs maar te vragen. Laten we nu hopen dat we Nintendo stukje bij beetje op de Waluigi voor Smash of zelfs eindelijk zijn eigen game-trein krijgen.

Ad