Doug Bowser – Doet onderzoek naar beweringen rondom gedrag van werknemers

Doug Bowser – Doet onderzoek naar beweringen rondom gedrag van werknemers

Hoogstwaarschijnlijk weet je al van het onderzoeksrapport dat Kotaku heeft uitgebracht. Het rapport ging over hoe vrouwelijke gametesters bij Nintendo of America en de bedrijven die met hen samenwerkten, te maken kregen met seksisme, seksuele intimidatie en andere zaken.

Bowser doet onderzoek

Doug Bowser, de president van Nintendo of America, heeft een e-mail gestuurd naar alle medewerkers over de situatie. Daarin zegt Bowser dat hij op de hoogte is van “media-aandacht met betrekking tot claims over het gedrag van werknemers” en zegt: “We hebben een strikt beleid om onze werknemers en medewerkers te beschermen tegen ongepast gedrag, en we verwachten dat iedereen die voor of met ons werkt dit beleid volgt. volledig.” We hebben en zullen altijd alle claims onderzoeken waarover we horen, en dat doen we met deze meest recente.

Bowser vertelde werknemers ook om contact op te nemen met “uw HR-zakenpartner” als ze “iets hebben meegemaakt, ervaren, getuige zijn geweest van of getuige zijn geweest van dit soort gedrag dat in strijd is met onze gedragsnormen, het werknemershandboek of de bedrijfswaarden.”