Dr. Mario World – Dr. Rosalina, Dr. Luma en meer

Dr. Mario World – Dr. Rosalina, Dr. Luma en meer

Nintendo heeft een nieuwe trailer gepubliceerd met de nieuwste artsen en assistenten die zijn toegevoegd aan Dr. Mario World.

De trailer onthult dat Dr. Rosalina en Dr. Luma zijn toegevoegd als speelbare artsen vanaf de update van 4 oktober. Naast hen zijn enkele nieuwe assistenten toegevoegd, evenals een nieuwe kaart.

video
play-rounded-fill

Dr’s Rosalina en Luma

Net als andere artspersonages zijn zowel Dr. Rosalina als Dr. Luma uitgerust met hun eigen vaardigheden; in de Stage-modus kan de speler met Dr. Rosalina capsulestukken verplaatsen die gedurende zeven extra seconden zijn gestopt met bewegen.

In Versus-modus verandert haar vaardigheid willekeurig de vorm van twee virussen in het stadium van een tegenstander.

Ondertussen veroorzaakt de Stage Mode-vaardigheid van Dr. Luma virussen in de onderste zes rijen van het podium omhoog totdat ze botsen met een ander object – met “enkele uitzonderingen” (welke “uitzonderingen” deze zijn niet duidelijk).

In de versus-modus zorgt de vaardigheid van Dr. Luma ervoor dat virussen in de laagste vijf rijen omhoog gaan totdat ze botsen met een ander object – nogmaals, met enkele “uitzonderingen”.

De vier nieuwe assistenten, Star Bunny, Honey Queen, Octoomba en Bomb Boo beschikken ook over eigen vaardigheden.

In de Stage-modus geeft Star Bunny de speler 10% kans op full-size regenboogcapsules met de regenboogmetervullingen; in de versus-modus, als een tegenstander aanvalt, geeft Star Bunny de speler een kans van 30% dat de volgende capsule die hij ontvangt een regenboog zal zijn.

De Stage Mode-vaardigheid van Honey Queen geeft de speler een kans van 10% dat een skill-lader verschijnt bij de start van het podium; Met de Versus Mode-vaardigheid van Honey Queen krijgt de speler 30% kans op een vaardigheidslader bij het starten van het podium.

In de Stage-modus geeft Octoomba de speler een kans van 10% om een ​​halfvolle vaardigheidsmeter te hebben bij de start van het podium; in Versus-modus verkort Octoomba de tijd totdat de fasen van de speler en de tegenstander met 10% beginnen te krimpen.

 

Bomb Boo’s Stage Mode-vaardigheid geeft de speler een kans van 5% om drie extra capsules te krijgen wanneer het aantal resterende capsules drie bereikt; in de versus-modus geeft Bomb Boo de speler 50% kans op een halfvolle vaardigheidsmeter bij het starten van het podium.

Ad