Dragon Quest X Offline aangekondigd en lancering 2022 in Japan

Dragon Quest X Offline aangekondigd en lancering 2022 in Japan

Tijdens de Dragon Quest 35th Anniversary Special livestream, onthulde Square Enix Dragon Quest X Offline, een offline bewerking van de in Japan exclusieve Dragon Quest X MMO.

Dragon Quest X Offline wordt uitgebracht in 2022 en er zijn nog geen specifieke platforms aangekondigd. Je kunt de aankondigingstrailer bekijken;

video

Geschatte releasedatum – Dragon Quest X Offline

Er is geen releasedatum voor wanneer Dragon Quest X Offline uitkomt.

Hoewel er geen releasedatum is voor Dragon Quest X Offline, is Square Enix van plan om de game in 2022 in Japan uit te brengen.

Producer Takumi Shiraishi opgemerkt

Zoals je misschien al geraden had uit de titel, is dit een nieuwe versie van [Dragon Quest X Online] waarvoor je geen internetverbinding nodig hebt om te spelen. We zijn op zoek naar een gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te spelen zelfstandige versie… en zoals je in de promotievideo hebt gezien, een met een compleet andere versiestijl dan zijn online neef.

Dragon Quest X Offline – komt naar het westen?

Er zijn geen plannen voor Dragon Quest X Offline om in het westen uit te komen.

Er is geen westerse of wereldwijde release aangekondigd voor Dragon Quest X Offline, ondanks plannen om in 2022 in Japan uit te komen.

Square Enix heeft ook niet onthuld op welke platforms het zal kunnen worden gespeeld, en Noisy Pixel meldt dat er ook een bericht ‘Er zijn geen plannen voor een wereldwijde release’ in de benedenhoek is gevonden.