Earthworm Jim 4 lijkt geannuleerd

Earthworm Jim 4 lijkt geannuleerd

Toen werd onthuld dat Earthworm Jim een ​​comeback zou maken in de 2D-platformscène op moderne platforms in de vorm van Earthworm Jim 4, was er veel opwinding en speculatie onder gamers.

Het lijkt erop dat het project op een gegeven moment in de vergetelheid is geraakt. Zowel het mislukken van de Intellivision Amico als de mogelijkheid dat ze geen toegang zouden hebben gehad tot de officiële licentie van de game, worden verantwoordelijk gehouden voor de annulering van de game. Het falen van de Intellivision Amico is een van de redenen die wordt aangehaald voor het annuleren van de game. In juli vorig jaar vertelde de CEO van het bedrijf aan IGN dat er nog steeds aan het spelsysteem werd gewerkt en dat het handelsmerk nog springlevend is, ondanks het feit dat we sindsdien niets meer hebben vernomen en dat het twijfelachtig is dat het gepubliceerd zou worden. Earthworm Jim zou ook zijn eigen animatieserie hebben, maar ook dat project is opgeschort zonder enige vooruitgang.

Het einde van Earthworm Jim?

Ze probeerden EWJ 4 onder het tapijt te vegen zonder de aandacht op zichzelf te vestigen, in de hoop dat niemand het zou merken. Je begint het op te merken nadat je een kwart eeuw op hetzelfde hebt gewacht. LOL. Dus ofwel hadden ze niet de vergunning om het te doen, in welk geval Interplay ze een klap op de pols gaf (worst case scenario), of alles ging mis met de Amico, in welk geval ze ervoor kozen om ermee te stoppen en weg te lopen van de overeenkomst. Ik weet de antwoorden niet, en niemand anders ook. We tasten allemaal in het duister.