Embracer Group acquisitie afgerond

Embracer Group acquisitie afgerond

De Embracer Group, die onlangs is uitgegroeid tot een krachtig bedrijf, heeft bevestigd dat de aankoop van Crystal Dynamics, Eidos-Montreal, Square Enix Montreal en meer dan 50 back-catalog games van Square Enix is ​​afgerond en dat de deal heeft doorstaan. De Embracer Group bezit nu een groot aantal grote legacy gaming-IP’s, zoals de Tomb Raider-serie, Deus Ex, Thief, Legacy of Kain en nog veel meer. Op dit moment bezit of beheert het bedrijf 850 franchises en heeft het 120 interne studio’s voor het maken van games.

Over de Embracer-groep

Embracer Group is het moederbedrijf van bedrijven die worden gerund door ondernemers in pc, console, mobiel, bordspellen en andere gerelateerde media. De Groep heeft een lange lijst van meer dan 850 franchises die zij bezit of controleert.

Met haar hoofdkantoor in Karlstad, Zweden, is Embracer Group wereldwijd aanwezig via haar elf operationele groepen: THQ Nordic, Koch Media, Coffee Stain, Amplifier Game Invest, Sabre Interactive, DECA Games, Gearbox Entertainment, Easybrain, Asmodee, Dark Paard en Embracer Freemode. De Groep heeft 120 interne game-ontwikkelingsstudio’s en meer dan 12.750 werknemers en contractarbeiders in meer dan 40 landen.