ESA geeft E3 2023-verklaring af met betrekking tot het overslaan van het evenement door Nintendo, Microsoft en Sony

ESA geeft E3 2023-verklaring af met betrekking tot het overslaan van het evenement door Nintendo, Microsoft en Sony

Misschien herinner je je dat IGN verklaarde dat hun bronnen hen vertelden dat Microsoft, Sony en Nintendo allemaal E3 2023 zouden overslaan. Dit kan enkele herinneringen bij je oproepen. ReedPop was het enige bedrijf dat commentaar gaf op het moment dat de beschuldiging werd geuit, hoewel hun reactie eigenlijk niet veel hielp om de angsten van mensen weg te nemen.

Nu heeft de Environmental Protection Agency (EPA) een eigen verklaring afgegeven als reactie op de bevindingen die ze eerder vandaag hebben vrijgegeven. Aan de andere kant, als je niet tevreden was met de verklaring van ReedPop, zou je niet moeten verwachten dat de ESA’s de zaken verbeteren.

ESA-verklaring E3 2023

“Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt, heeft IGN gisteravond laat een artikel over de E3 uitgebracht,” We kunnen geen commentaar geven op de specifieke beweringen die in het verhaal worden gedaan, maar we wilden wel onze toewijding overbrengen om ons werk voort te zetten met E3.

“De E3-conventie heeft een lange en roemruchte geschiedenis binnen onze sector en het inspireert ons altijd als we een idee krijgen van het enthousiasme dat aanwezigen hebben voor het evenement en erachter komen wat de conventie voor hen persoonlijk betekent. een handelsbeurs na een onderbreking van drie jaar en een wereldwijde pandemie zou altijd zijn uitdagingen hebben, daarom hebben we een uitgebreide zoektocht uitgevoerd (in overleg met de bij ESA aangesloten bedrijven) om de beste partner te vinden om E3 te produceren en erachter te komen wie dat zou doen We hebben kunnen profiteren van ReedPOP’s uitgebreide ervaring met het produceren van grote branche-evenementen, zoals PAX, en grotere consumentententoonstellingen, zoals Comic Con, als resultaat van onze beslissing om ReedPOP als onze partner te kiezen .

“Ze hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het veranderen van het evenement en ze hebben enorme steun gekregen van allerlei brancheorganisaties.” “Deze industriebedrijven denken niet alleen na over E3 2023, maar ook over hoe E3 past in marketingplannen voor 2024 en daarna,”

“Het is cruciaal om te benadrukken dat zelfs als de show verandert en zich aanpast, dit geen invloed zal hebben op de kern van het werk van ESA voor haar lidfirma’s. Dit is iets dat u in gedachten moet houden. De promotie en verdediging van uw beleidsdoelstellingen op nationaal en staatsniveau blijven onze belangrijkste focus.

“Zodra nieuwe informatie en ontwikkelingen over E3 beschikbaar komen, zullen we deze met u delen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u in de tussentijd vragen heeft. Ik wil mijn dank uitspreken voor uw niet aflatende ondersteuning.