EVO 2022 – Geen Super Smash Bros

EVO 2022 – Geen Super Smash Bros

De jaarlijkse EVO-vechtwedstrijd wordt volgende maand in Las Vegas gehouden, maar de organisatoren hebben bekendgemaakt dat de Super Smash Bros niet zal deelnemen.

In een tweet uiten de makers van EVO hun teleurstelling dat “Nintendo ervoor heeft gekozen om dat erfgoed dit jaar niet met ons voort te zetten.” We willen de Super Smash Bros-community in de toekomst opnieuw met hen eren.” Het EVO-toernooi wordt live uitgezonden op YouTube en Twitch en begint op dinsdag 8 maart om 17.00 uur PT.

Geen Super Smash Bros 

Kom op 8 maart om 17.00 uur met ons mee op twitch.tv/evo. PST voor het Evo 2022-aankondigingsevenement! Hoewel we dankbaar zijn voor alle ongelooflijke games die ons later dit jaar in Las Vegas zullen vergezellen, willen we je van tevoren laten weten dat Super Smash Bros. niet zal terugkeren. Sinds 2007 hebben Evo’s evenementen iconische Super Smash Bros.-momenten voortgebracht. We zijn teleurgesteld dat Nintendo heeft besloten de traditie dit jaar niet met ons voort te zetten. We willen de Super Smash Bros.-community in de toekomst opnieuw met hen vieren.