EVO 2023 – Games Lineup

EVO 2023 – Games Lineup

De Evolution Championship Series heeft het officiële speelschema bekendgemaakt van de games die gedurende het jaar 2023 worden gespeeld. Dit jaar vindt de Electronic Entertainment Expo (EVO) plaats van 4 tot 6 augustus 2023 en omvat toernooien voor de volgende spellen:

Games op Evo 2023

  • Dragon Ball FighterZ (vierde optreden bij EVO)
  • Guilty Gear: Strive (tweede optreden bij EVO)
  • The King of Fighters XV (tweede optreden bij EVO)
  • Melty Blood: Type Lumina (tweede verschijning op EVO)
  • Mortal Kombat 11 Ultimate (derde verschijning op EVO)
  • Street Fighter 6 (eerste optreden bij EVO)
  • Tekken 7 (zevende optreden bij EVO)
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (zevende verschijning op EVO)

Overigens doet Super Smash Bros. voor de tweede keer niet mee aan het toernooi, waarschijnlijk om dezelfde redenen als in 2022 toen ze niet meededen. Fans zullen waarschijnlijk enige teleurstelling voelen als gevolg van deze ontwikkeling, aangezien het lijkt alsof het nu iets minder waarschijnlijk is dat de game ooit zal terugkeren naar de concurrentie.

Over EVO 2023

De Evolution Championship Series, of kortweg Evo, is een verzameling vechtgamecompetities die het record heeft voor de meeste deelnemers en die het langst loopt. Evo is de afgelopen 20 jaar gastheer geweest van een opwindende show van talent en plezier, en gedurende die tijd heeft het de beste van het beste van over de hele wereld samengebracht. Spelers en fans van over de hele wereld komen samen op Evo’s fantastische jaarlijkse evenement om hun liefde voor competitie te vieren en deel te nemen aan een toernooi met een open structuur om de wereldkampioenen te bepalen. Die wedstrijd wordt Evo 2023!

De Evo 2023-wedstrijden worden live uitgezonden op twitch.tv/evo voor degenen die het evenement niet persoonlijk kunnen bijwonen.

WANNEER EN WAAR IS EVO 2023?

Evo vindt plaats vanaf vrijdag 4 augustus 2023 en duurt tot en met zondag 6 augustus 2023. De evenementen die plaatsvinden op vrijdag en zaterdag worden gehouden in de Bayside D, E en F Expo Hallen in het South Convention Center in Mandalay Bay. De spannende Evo 2023 Arena Finals vinden zondag plaats in de Michelob ULTRA Arena. Beide locaties zijn te voet bereikbaar en bevinden zich op 3950 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, Nevada 89119. Hierdoor zijn ze gemakkelijk voor elkaar bereikbaar.

Houd er rekening mee dat alle locaties parkeergelegenheid, toiletten die toegankelijk zijn voor mensen met een handicap, opritten en liften bieden.