Fan-made; Detective Pikachu: A Christmas Case

Fan-made; Detective Pikachu: A Christmas Case

Detective Pikachu werd uitgebracht in 2019 en kreeg overwegend goede recensies, wat ongebruikelijk is voor een videogamefilm. Ondanks het kritische en commerciële succes zijn er op dit moment geen plannen voor een vervolg, en Justice Smith zegt dat hij niet gelooft dat het zal gebeuren. Een briljante crew heeft echter besloten om voor de feestdagen een Detective Pikachu-fanfilm te maken.

Detective Pikachu: A Christmas Case, geschreven en geanimeerd door Jess the Dragoon, haalt meer inspiratie uit de game dan de Ryan Reynolds-versie. Jess heeft hard aan het project gewerkt sinds het twee jaar geleden op eerste kerstdag werd onthuld. Fans van Detective Pikachu zouden het eindproject, dat een fanfilm van 50 minuten is, leuk moeten vinden.

video

A Christmas Case

Dit is een vervolg op de animatiefilm Detective Pikachu van Creatures Inc. en het verhaal is allemaal fanfictie. Jess the Dragon raadt je ten zeerste aan om de game te spelen of op zijn minst te bekijken voordat je deze gaat bekijken.

Tim en rechercheur Pikachu beginnen A Christmas Case door te genieten van wat Ludicolo-koffie. Het is de vakantieperiode, maar Tim is niet in de stemming omdat zijn vader nog steeds vermist wordt. Na een paar maanden aan de zaak van R te hebben gewerkt, is het paar overgestapt op een nieuwe zaak. Er is iets ongewoons aan de hand in het buurttheater en ze zijn vastbesloten om erachter te komen. Een mysterieuze kracht bevriest echter alle deuren onmiddellijk nadat ze zijn aangekomen, waardoor ze binnen blijven met de cast en crew. Is het mogelijk dat het de beroemde Ryme Ghost is?

Voor een fanfilm is Detective Pikachu: A Christmas Case buitengewoon uitstekend. Vooral de animatie laat zien dat er veel werk en moeite in de productie is gestoken. Het is een geweldig eerbetoon aan de serie en herinnert eraan dat er ooit een vervolg op komst is naar de Nintendo Switch…

Ad