Fan – Schilderachtige remake van Super Mario 64

Fan – Schilderachtige remake van Super Mario 64

Fans blijven ons altijd verbazen als het gaat om hun inspanningen of creatieve dingen die ze doen. In dit geval stellen we u voor aan Theanine .

In het echte leven hebben we het over Pedro Valencia, een 3D-artiest voor games die VR en educatie doet en afkomstig is uit Californië, Verenigde Staten

Theanine heeft een remake gemaakt van het waterpeil Jolly Roger Bay uit Super Mario 64, maar dan in een schilderachtige stijl. Maar dat is niet alles, de video zelf is interactief!

360 graden interactieve VR-video

U kunt de camera zelfs ronddraaien terwijl u de video bekijkt. Gebruik hiervoor uw muis of touchscreen. Als je een VR-headset hebt, kun je gewoon je hoofd om IRL draaien.

Je hebt geen VR-uitrusting nodig om van hem te genieten, maar voor de beste ervaring raadt hij wel een VR-headset aan. Je kunt ze nu voor slechts $ 6 krijgen (Google Cardboard) als je een fatsoenlijke telefoon hebt. https://vr.google.com/cardboard/get-cardboard/ 

Google Cardboard-headsets werken trouwens ook met iPhones!

video
play-rounded-fill

Erg gaaf om te zien toch?

Maar Theanine deed meer, dus zorg ervoor dat je het kanaal bekijkt; https://www.youtube.com/channel/UCw_T1LrbLxqqzW_-YlApG7w als je meer video’s zoals de hierboven.

Theanine gaf zelf nog aan

I thought your readers would enjoy this, especially since the Super Mario 3D All Stars collection is introducing Mario 64 to a whole new generation of Nintendo fans now.

En we waren het er niet mee eens, altijd gaaf om zulke creatieve projecten zeker te zien.

Ad