Fan stelt Pokemon Sword / Shield opnieuw voor als een Game Boy-game

Fan stelt Pokemon Sword / Shield opnieuw voor als een Game Boy-game

De hoofdgames van Pokemon zijn veel veranderd sinds de serie voor het eerst werd gelanceerd in 1996, en veel fans hebben vaak nostalgische gevoelens voor de ietwat eenvoudigere dagen van zwart-wit sprites met heldere chiptune-muziek.

Onder hen is de Japanse YouTube-gebruiker ハ ヤ テ 京 雲 寺, die besloot om de nieuwste games Pokemon Sword And Shield opnieuw uit te vinden in de stijl van de originele games.

Het project kwam tot stand nadat ze het verlangen hadden gekregen om de muziek van Pokemon Sword And Shield in Game Boy-stijl te horen.

Van passie tot creatie

Ik luisterde naar de achtergrondmuziek van de stad Sword & Shield. Ik wilde naar Game Boy-stijl luisteren! Ik kon het niet vinden toen ik ernaar zocht, dus ik heb het zelf gemaakt!

En als zulke dingen neigen te gaan … het ene leidde tot het andere en leidde tot de creatie van deze indrukwekkende 19 minuten durende video die niet alleen Game Boy-vertolkingen van de muziek bevat, maar ook voor velen zelfgemaakte sprites en visuals. van Pokemon Sword and Shield’s locaties.

video
play-rounded-fill

Wauw, gewoon wauw toch?

Ad