Fire Emblem Engage Manga komt naar Japan

Fire Emblem Engage Manga komt naar Japan

Het lijkt erop dat fans van de Fire Emblem-serie kunnen genieten van de nieuwste aflevering in de serie als zowel een videogame als een prachtig ontworpen verhaal!

Nintendo Co. Ltd. heeft aangekondigd dat het eerste hoofdstuk van de officiële Fire Emblem Engage-manga op 3 februari 2023 zal worden gepubliceerd in het Saikyo Jump-magazine. Dit zal het begin zijn van de serienummering van de manga.

Daarna wordt het eerste hoofdstuk van de manga uitgebracht op 3 maart 2023 en daarna worden er maandelijks nieuwe hoofdstukken uitgebracht. In Japan zal de manga ook worden verspreid via de publicatie Shonen Jump+.

De mangaka Kazurou Kyou (Dead-end-Host, Himedoll!! en Houkago Idol) zal verantwoordelijk zijn voor de illustraties in de manga.

Over Fire Emblem Engage

Het is tijd om de Fallen Dragon onder ogen te zien!

Het volgende hoofdstuk in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat is verdeeld in vier koninkrijken en met een heilige regio in het midden van dit alles. Ooit waren de mensen van Elyos en de Fell Dragon verwikkeld in een bloedig conflict dat duizend jaar duurde.

Emblemen, helden van andere planeten, werden opgeroepen om de mensen van Elyos te helpen terwijl ze in dit conflict verwikkeld waren. Strijders uit alle landen bundelden hun krachten om de Fell Dragon te verslaan terwijl ze werden geholpen door de emblemen. Uiteindelijk wonnen ze en waren ze in staat om de draak effectief te kooien. Aan de andere kant zijn er nu aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort nieuw leven kan worden ingeblazen…

Het tactische rollenspel Fire Emblem Engage kan nu worden gedownload voor de Nintendo Switch

Ad