Fire Emblem Engage


Fire Emblem Engage

De Fell Dragon staat op!

Roep de emblemen op en red het continent Elyos in Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch.

Dit nieuwe deel in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat bestaat uit vier rijken die een heilig land in het midden omringen. Duizend jaar geleden brak er een wrede oorlog uit tussen de mensen van Elyos en de Fell Dragon.

Tijdens deze oorlog riepen de mensen van Elyos Emblems, helden uit andere werelden, op om hen te helpen. Met de emblemen aan hun zijde, vochten de krijgers van elke natie als één en uiteindelijk hebben ze de Fell Dragon gevangengezet. Er verschijnen nu echter tekenen dat de Fell Dragon binnenkort zal herrijzen…

Kruip in de huid van Alear, de goddelijke draak, die duizend jaar na de oorlog ontwaakt zonder herinnering aan hun verleden. Beantwoord de oproep tot de wapens en vecht samen met je bondgenoten in tactische RPG-gevechten om de wederopstanding van de Fell Dragon te voorkomen.

Versterk je kracht op het slagveld door de emblemen op te roepen, waaronder Marth, Celica en andere helden uit eerdere Fire Emblem-titels, die zich in speciale embleemringen bevinden. Door deze ringen te dragen, kunnen Alear en hun bondgenoten de kracht van deze emblemen lenen, hun statistieken verbeteren of toegang geven tot nog sterkere vaardigheden. Helden kunnen ook ‘aangrijpen’ met de emblemen, hun kracht combineren en unieke aanvallen ontgrendelen om de vijand mee uit te dagen.

Een groots avontuur begint! Ontmoet verschillende bondgenoten en vijanden in elk land, ontdek de emblemen die in de ringen aanwezig zijn en versterk hun banden terwijl je vecht om de wereld te beschermen.

Release info - Fire Emblem Engage


Release datum
2023-01-20 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACYAYFNC

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, korean, chinese

Genres
rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Fire Emblem Engage

RUB 4999.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.