Fire Emblem Engage: origineel soundtrackalbum 2024 – muziek, kunst en verzameledities

Fire Emblem Engage: origineel soundtrackalbum 2024 – muziek, kunst en verzameledities

Samenvatting:

Het jaar 2024 zal een traktatie worden voor Fire Emblem-fans, aangezien Intelligent Systems de release aankondigt van het langverwachte Fire Emblem Engage: Original Soundtrack Album. Deze verzameling van zeven schijven, die op 20 maart wordt gelanceerd, is meer dan alleen muziek; het is een reis naar het hart van de betoverende wereld van het spel.

MikaPikazo, de karakterontwerper van de game, geeft haar artistieke tintje aan de cover van het album en vormt daarmee het decor voor een epische muzikale ervaring. Het album komt in twee edities, Regular en Limited, die elk een unieke schat aan inhoud bieden.

In de Limited Edition kunnen fans zich niet alleen onderdompelen in de muziek van de game, maar ook een replica van Marth’s Emblem Ring bezitten, een displaystandaard geïnspireerd op de Ring Chamber, en vier prachtige ansichtkaarten. De reguliere editie is weliswaar eenvoudiger, maar niet minder aantrekkelijk en bevat alle belangrijke muzieknummers van de game en meer.


Fire Emblem Engage: originele soundtrack

De wereld van Fire Emblem staat bekend om zijn boeiende verhalen, gedenkwaardige personages en natuurlijk zijn betoverende muziek. Fans van de serie hebben iets speciaals om naar uit te kijken in 2024, aangezien Intelligent Systems de komende release van het Fire Emblem Engage: Original Soundtrack Album heeft aangekondigd. Deze langverwachte collectie zal op 20 maart 2024 in de schappen liggen en belooft een must-have zijn voor elke Fire Emblem-liefhebber.

Albumoverzicht

Het Fire Emblem Engage: Original Soundtrack Album is geen gewone soundtrackrelease. Het is een uitgebreide set van 7 schijven die alle muziektracks uit het basisspel en de bijbehorende DLC bevat, waardoor het een schatkamer van muzikale uitmuntendheid is. Naast de hoofdnummers bevat het album ook de openings- en eindnummers die iconisch zijn geworden in de Fire Emblem-serie.

De muziekgegevens worden handig opgeslagen op één dvd in mp3-formaat, zodat fans op verschillende apparaten van hun favoriete nummers kunnen genieten. Het album zit in een prachtig ontworpen digipack-hoes met artwork van MikaPikazo, de karakterontwerper van de game. Om de aantrekkingskracht nog groter te maken, bevat het album ook een doorzichtig hoesje en een kleurenboekje met 20 pagina’s prachtig artwork en aanvullende informatie.

Vergelijking van edities

Fire Emblem-liefhebbers hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen twee edities van het album: Regular en Limited. Laten we de verschillen tussen de twee onderzoeken:

Normale editie (prijs: 8.250 yen)

– 7 schijven (cd’s van 12 cm)

– Muzieknummers uit het hoofdspel

– Muzieknummers uit de Fell Xenologue DLC

– Openingsnummer

– Einde van het nummer

– 1 dvd met muziekgegevens (mp3-formaat) met jingles, spraakgegevens van Wake-up Events, achtergrondmuziek met 2 loops en meer

– Digipack hoesje met MikaPikazo’s jasillustratie

– Duidelijk hoofdlettergebruik

– Boekje in kleur (20 pagina’s)

Beperkte editie (prijs: 13.200 yen)

– 7 schijven (cd’s van 12 cm)

– Muzieknummers uit het hoofdspel

– Muzieknummers uit de Fell Xenologue DLC

– Openingsnummer

– Einde van het nummer

– 1 dvd met muziekgegevens (mp3-formaat) met jingles, spraakgegevens van Wake-up Events, achtergrondmuziek met 2 loops en meer

– Digipack hoesje met MikaPikazo’s jasillustratie

– Duidelijk hoofdlettergebruik

– Boekje in kleur (20 pagina’s)

– Een replica van Marths embleemring

– Een displaystandaard geïnspireerd op de Ringkamer uit de game

– 4 ansichtkaarten die kunnen worden weergegeven op de doorzichtige hoes van het originele soundtrackalbum

Vooral de Limited Edition biedt een unieke en meeslepende ervaring voor verzamelaars, met exclusieve items die elke Fire Emblem-fan zullen bekoren.

Bonusschijf

Een van de hoogtepunten van het Fire Emblem Engage: Original Soundtrack Album is de toevoeging van een bonusschijf. Deze schijf bevat een schat aan inhoud, waaronder jingles, spraakgegevens van Wake-up Events, achtergrondmuziek met 2 loops en meer. Het is een bewijs van de toewijding van Intelligent Systems om fans een uitgebreide en meeslepende ervaring te bieden.

Prijzen en beschikbaarheid

De reguliere editie van het album kost 8.250 yen, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan fans. Aan de andere kant kost de Limited Edition, met zijn extra verzamelobjecten, 13.200 yen, wat een premiumervaring biedt voor toegewijde liefhebbers.

Fans die graag dit uitzonderlijke soundtrackalbum in handen willen krijgen, kunnen het vinden bij geselecteerde retailers. Zet de releasedatum, 20 maart 2024, in je agenda en zorg ervoor dat je jouw exemplaar bemachtigt, zodat je als nooit tevoren kunt onderdompelen in de wereld van Fire Emblem.

Voor degenen die meer informatie willen over het album, inclusief de volledige tracklijst en aanvullende details, is de website van Intelligent Systems de plek waar je moet zijn. Blijf ons volgen voor updates en duik dieper in de muziek en het kunstenaarschap van Fire Emblem.

Conclusie

The Fire Emblem Engage: Original Soundtrack Album 2024 is een viering van de muziek, kunst en wereldopbouw die de Fire Emblem-serie zo geliefd maken. Met twee opwindende edities om uit te kiezen en een bonusschijf boordevol inhoud, belooft deze release een geliefde toevoeging aan de collectie van elke fan te zijn. Mis de kans niet om op 20 maart 2024 een muzikale reis door de wereld van Fire Emblem te maken.

Veelgestelde vragen:
 • 1. Waar kan ik het Fire Emblem Engage: Original Soundtrackalbum 2024 kopen?
  • Je kunt het album vinden bij geselecteerde winkels. Kijk op de website van Intelligent Systems voor updates over beschikbaarheid.
 • 2. Wat maakt de Limited Edition van het album speciaal?
  • De Limited Edition bevat exclusieve items zoals een replica van Marth’s Emblem Ring en een displaystandaard geïnspireerd op de Ring Chamber, waardoor het een droom voor verzamelaars is.
 • 3. Wat zit er op de bonusschijf?
  • De bonusschijf bevat jingles, spraakgegevens van Wake-up Events, achtergrondmuziek met 2 loops en meer, waardoor diepte wordt toegevoegd aan de inhoud van het album.
 • 4. Wie is de artiest achter de hoes van het album?
  • De hoes voor het album is gemaakt door MikaPikazo, de karakterontwerper van de game.
 • 5. Is het album internationaal verkrijgbaar of beperkt tot Japan?
  • Hoewel het album wordt aangekondigd voor release in Japan, is het de moeite waard om de website van Intelligent Systems in de gaten te houden voor updates over de internationale beschikbaarheid.