Game Freak – Belangrijke Zakelijke Partners updated; Creatures Inc verdwenen

Game Freak – Belangrijke Zakelijke Partners updated; Creatures Inc verdwenen

De officiële Game Freak-website houdt een lijst bij van belangrijke zakelijke partners, waaronder Shogakukan, Shogakukan Production, The Pokemon Company en Nintendo.

Eerder bevatte de lijst echter Creatures Inc, die voornamelijk verantwoordelijk is voor Pokemon TCG en helpt bij het maken van de modellen voor de belangrijkste Pokemon-spellen.

Maar vanaf december 2019 en misschien zelfs een paar dagen lijken Creatures Inc en Shogakukan Production (een dochteronderneming van Shogakukan) te zijn verdwenen uit de lijst met belangrijke zakelijke partners.

Wat betekent het?

Veel Japanse Pokemon-fans zijn geschokt door de verdwijning van Creatures Inc, omdat het een bedrijf is dat dicht bij Game Freak staat en een van de drie eigenaren van The Pokemon Company is. Voor een goede referentie is The Pokemon Company eigendom van Nintendo, Creatures Inc en Game Freak.

Helaas kunnen we alleen maar speculeren over de reden waarom op dit moment.

Sommigen geloven dat Creatures Inc door Nintendo had kunnen worden gekocht of zich voorbereidt op het afsluiten, hoewel deze twee scenario’s op dit moment vrij onwaarschijnlijk lijken.

Als we meer informatie krijgen over het hoe, wat en waarom, nemen we contact met u op.