Gamescom 2023 – 22 Augustus 2023

Gamescom 2023 – 22 Augustus 2023

Gamescom 2022 is nog aan de gang, maar we hebben al data voor de 2023 expo. Een vertoning op de show bevestigt dat het evenement van volgend jaar van start gaat met de Opening Night Live-showcase op 22 augustus 2023. Dat zal worden gevolgd door de hoofdexpo tussen 23 augustus en 27 augustus.

Over Gamescom

gamescom is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de computer- en videogame-industrie in Europa. Deze show brengt mensen uit de detailhandel, handel en de media samen, waardoor het een geweldige plek is om zakelijke contacten te leggen en te laten groeien. De scheiding in een bedrijventerrein en een uitgaansgebied is een teken van een plan dat zowel zakelijke als particuliere bezoekers zal aanspreken.

Gamescom is de grootste game-expo in Europa en een van de grootste evenementen voor de branche.

Een aantal bedrijven heeft echter besloten dit jaar niet deel te nemen, waaronder Nintendo. Voorafgaand aan Gamescom hoopt E3 in juni terug te keren. De expo ging alleen online in 2021 en dit jaar besloot het jaar volledig vrij te nemen. De organisatoren richten hun blik nu op E3 ​​2023, die is gepland als zowel een fysieke als een digitale ervaring – althans voorlopig.