Gelekt Sonic Movie design

Gelekt Sonic Movie design

Eindelijk lijkt het erop dat we nu weten hoe Sonic eruit zal zien in de film die in november in première zou moeten gaan.

Hamagami / Carroll, Inc, een marketingbedrijf gevestigd in Hollywood, heeft een handvol foto’s vrijgegeven die het filmontwerp van Sonic laten zien dat bedoeld is om te worden gebruikt voor een “gids voor filmstijlen”.

Reeds verwijderd

Alles met betrekking tot het ontwerp van Sonic is sindsdien van de site verwijderd, maar de korte periode dat ze beschikbaar waren, was alles wat nodig was om op het hele internet te verschijnen.

Het bedrijf bracht ook een verklaring uit en zei dat “het noodzakelijk was om een ​​balans te vinden tussen trouw blijven aan het merk Sonic, een beroep doen op een wereldwijd publiek en differentiëren van de vorige Sonic merchandise-verpakkingen”.

Ze bespraken ook de “strategische vereisten” die horen bij de “uitdaging van het creëren van een wereldwijd licentie- en verpakkingsprogramma gericht op meerdere demografische gegevens”. Ze gingen daarop in en legden uit dat ze “een nieuwe moderne kijk op het merk wilden signaleren zonder af te zien van de kernessentie, een wereldwijd publiek aanspreken en duidelijk differentiëren van eerdere merchandisinginspanningen”.

Ten slotte wilden ze “een systeem maken dat veelzijdig en modulair was, zodat verschillende Sonic IP’s, waaronder Classic Sonic, Modern Sonic, Film Sonic, Animation Sonic en andere evenementen, naadloos konden worden geïntegreerd in de baseline-verpakkingslook”.

Dit komt niet rechtstreeks van SEGA, dus het is niet officieel. De geloofwaardigheid van dit gerucht is echter vrij hoog. Waarschijnlijk krijgen we op 12 maart een officieel woord van SEGA in hun Sonic SXSW-panel.


Laten we voor nu onze meningen over deze look noteren; Sonic, mijn man, wat hebben ze jou verdomme aangedaan?! Ze zouden met de Sonic Mania-look in een live-actievorm moeten zijn gegaan … maar dit … nou, we zijn er op zijn zachtst gezegd niet dol op.

Ad