Geoff Keighley – The Game Awards 2022 kent meer dan 50+ games

Geoff Keighley – The Game Awards 2022 kent meer dan 50+ games

Geoff Keighley, die verantwoordelijk is voor de Game Awards, sprak met Video Games FN over de uitreiking van dit jaar.

Hij zei dat er meer dan 50 wedstrijden in zullen zitten. Geoff werd gevraagd wat hij vond van games die door insiders werden gelekt voordat de trailers op de show werden getoond. Zo kwam het nieuws naar buiten. Hij gaf toe dat lekken moeilijk te stoppen zijn en zei dat als er zoveel games zijn om te laten zien, het niet meer dan normaal is om te denken dat er een aantal zullen worden gevonden. Maar hij zei dat ze in het verleden geluk hebben gehad en dat hij hoopt dat ze de fans veel echte verrassingen kunnen blijven geven.

De Game Awards 2022, wat te verwachten

“Het is altijd moeilijk, want als er meer dan 50 games bij betrokken zijn, komt er wel iets uit”, zegt Keighley. “Maar ja, de show heeft een redelijk goede staat van dienst, raakt hout en we hebben meestal wat verrassingen in petto.

“Ik sprak met één bedrijf en ze zeiden: ‘Hé, we hebben onze game aangekondigd tijdens The Game Awards, en nu hebben we een lijst met 143 dingen die we meteen moeten doen.'” Je weet wel, dingen als het updaten van de website en berichten op sociale media. Er zijn dus gewoon veel dingen die bij elkaar moeten worden gebracht. We hopen dat mensen door ons verrast worden.”

Op donderdag 8 december 2022 worden de Game Awards live op tv vertoond.