Google Chrome voegt joy-cons en Pro Controller-ondersteuning toe

Google Chrome voegt joy-cons en Pro Controller-ondersteuning toe

Er werd ontdekt dat Google binnenkort ondersteuning voor zowel de Nintendo Switch Pro Controller als Joy-Cons zal toevoegen in de Google Chrome-webbrowser.

Support … maar waarom??

De reden hiervoor is waarschijnlijk gerelateerd aan de nieuwe streaming-serviceservice voor videogames van Google die de Chrome-browser gebruikt. Het bedrijf probeert zoveel mogelijk officiële controllers te ondersteunen, zodat gamers hun huidige controller kunnen gebruiken in plaats van een speciale controller aan te schaffen om de aankomende games te spelen.

Ofwel de Google Stadia … ja we hebben niet zoveel aandacht besteed, maar hier;

video
play-rounded-fill

Google wil een spelplatform voor iedereen bouwen, waarin alle vormen van gamers samenkomen. Dit is de Stadia genoemd. De Google Stadia draait op zoveel mogelijk platforms, van de Chromecast, tot Android, tot pc’s, waar games worden gestreamd met behulp van de low latency-technologie van Google.

Wanneer je games op YouTube bekijkt, kun je op een enkele knop ‘Nu spelen’ klikken om onmiddellijk een ondersteund spel in uw browser te proberen, zonder te downloaden, zonder bij te werken of zonder onderbrekingen.

Maar we houden onze focus op Nintendo zoals altijd.

Ad