Grant Kirkhope verontschuldigt zich voor Donkey Kong 64 rap

Grant Kirkhope verontschuldigt zich voor Donkey Kong 64 rap

Componist van videogamemuziek, Grant Kirkhope, scoorde de soundtracks voor GoldenEye 007 en Viva Pinata, en meer recentelijk Mario + Rabbids: Sparks of Hope bood onlangs zijn excuses aan.

Hij deed dit voor alle Donkey Kong-fans die er zijn voor de legendarische maar ineenkrimpende DK Rap in Donkey Kong 64 voor de Nintendo 64.

Dhr. Kirkhope zei ook op Twitter dat hij de mensaap een gelukkige 40e verjaardag wenst en dat hij vereerd is een rol te hebben gespeeld in de franchisegeschiedenis toen hij bij Rare werkte.

Een unieke stijl waar we van houden

Nou Grant, vreselijk of niet … het is een van die dingen die mijn leven hebben gevormd toen ik opgroeide. En ik zou het niet anders willen zien! En in feite heeft het me meer naar componisten doen kijken, evenals naar welke game een geweldige soundtrack zal hebben.

Ik kan alleen maar uitkijken naar de geweldige terugkeer naar Mario + Rabbids die je opnieuw hebt gescoord. En aangezien de titel groter wordt, kijk ik weer uit naar een hele heerlijke en gekke soundtrack.

U vriendelijke meneer is een regelrechte legende en alsjeblieft, voor de liefde van alles wat heilig is in gamen, verander nooit! En laten we het in stijl afsluiten;

Walnuts, peanuts, pineapple smells

Grapes, melons, oranges and coconut shells

Aww yeah!