Grasshopper Manufacture teased game-onthulling voor eind 2022

Grasshopper Manufacture teased game-onthulling voor eind 2022

Grasshopper Manufacture is de laatste tijd nogal stil geweest. Hun meest recente game, No More Heroes 3, werd in augustus van dit jaar gelanceerd.

Bovendien kocht de Chinese uitgever NetEase Games Grasshopper Manufacture in oktober vorig jaar. Maar dit jaar was er tot nu toe weinig nieuws.

Dat zal echter niet lang meer het geval zijn. President en CEO Goichi “Suda51” Suda nam deel aan een korte video-interview uitgezonden door NetEase Games, waarin hij zei dat NetEase zeer behulpzaam is geweest, waardoor ze een nieuwe studio konden creëren, Yabukiri Studio.

Iets nieuws, iets Suda51-achtigs

Maar het is niet alles. Suda51 beweert dat de videogames die in deze frisse nieuwe studio zijn gemaakt, “echt cool” en “volledig nieuw” zullen blijven, zoals fans gewend zijn. Hij gelooft zelfs dat “iedereen behoorlijk onder de indruk zal zijn.”

Suda51 hintte ook op iets, hoogstwaarschijnlijk een nieuwe game. Hij zegt dat ze het “misschien tegen het einde van het jaar” kunnen aankondigen, maar hij weet het niet zeker en zegt “dat het misschien volgend jaar wordt.” Als resultaat voegt hij eraan toe: “We zullen zien hoe het gaat.”

Ad