Illumination Paris-website verandert details over Mario-films

Illumination Paris-website verandert details over Mario-films

Het is mogelijk dat Super Mario Bros. niet de definitieve naam van de film zal zijn, en er was een kans dat deze opnieuw wordt uitgesteld.

Wat gebeurt er met de Mario-film?

De website van Illumination Studios Paris, de animatieafdeling van Illumination, is bijgewerkt met informatie die niet overeenkomt. “Super Mario Bros.” zegt niet langer alleen maar “Super Mario Bros.” op hun portefeuille. In plaats daarvan staat er nu “Super Mario Bros. “Animated Film”, waardoor het klinkt alsof het slechts een werktitel is en niet de laatste. Waarom zouden ze dat doen als ze niet wilden verbergen dat het gerucht verspreiden?

Releasedatum nog wat onduidelijk

Op dezelfde website is de releasedatum van de film gewijzigd van de verouderde ‘Holiday 2022’ naar de meer accurate ‘Holiday 2023’. Dat de film pas in april 2023 zou uitkomen was al bekend, dus het feit dat de datum nog verder naar achteren is geschoven, is een beetje verontrustend.

Illumination heeft ondertussen hun website gerepareerd om te laten zien dat de Super Mario Bros.-film in het voorjaar van 2023 uitkomt.

Ad