INDIE Live Expo II aangekondigd voor 7 november

INDIE Live Expo II aangekondigd voor 7 november

Ryu’s Office kondigde INDIE Live Expo II aan, een vervolg op hun eerste INDIE Live Expo-evenement.

Hoewel er niet veel is onthuld over de inhoud van het evenement, weten we wel dat het de winnaars van de INDIE Live Expo-prijzen zal onthullen, waarop tot 30 september op deze link kan worden gestemd.

video

Aangezien de eerste INDIE Live Expo veel aankondigingen voor Nintendo Switch presenteerde, konden we waarschijnlijk verwachten dat soortgelijke aankondigingen zullen worden gedaan tijdens INDIE Live Expo II.

Over INDIE Live Expo Board

Ze zijn een organisatie die bestaat uit vrijwilligers die samenwerken om het bewustzijn van spelers met betrekking tot indiegames te vergroten.

Deze commissie werd oorspronkelijk opgericht door Ryu’s Office – een bedrijf dat marketingoplossingen aanbiedt onder de vlag van “bijdragen aan videogames” – om het INDIE Live Expo-evenement te creëren.

INDIE Live Expo 2020 vormt ons maagdelijke uitje met de medewerking van PLAYISM, eigenaren en operators van het gelijknamige pc-spelplatform en uitgevers van indiegames en aanverwante producten onder het motto ‘Een ander indiespel naar de wereld “. Why So Serious? Inc. treedt op als speciale sponsor en medewerker bij de planning van de commissie. Naast deze drie organisaties zullen ook verschillende andere bedrijven hun steun bieden bij de productie en uitvoering van dit evenement.