Inti Creates over de toekomst van Blaster Master Zero 4

Inti Creates over de toekomst van Blaster Master Zero 4

Het potentieel van een toekomstige Blaster Master Zero 4 is aangepakt door Inti Creates. Satoru Nishizawa, de producent van de serie uit het eerste hoofdstuk van de serie, werd onlangs geïnterviewd door Dengeki Online. Hij zou zich nergens aan binden, maar hij sloot de mogelijkheid van een vervolg op Blaster Master Zero 4 niet uit.

Nishizawa’s uitspraken vertaald

Blast Master Zero 3 komt tot een bevredigende conclusie. Ik weet dat het een gekke vraag is, maar heb je een mogelijke 4 overwogen?

Daar denk ik ook vaak aan!

Een side-scrolling verkenningsavonturenspel met een top-down perspectief is absoluut ongebruikelijk, en het is iets waar ik meer van zou willen zien. Zo’n spel uitdagend maken…

Als we denken dat de serie niet populair zal zijn, is dat genoeg voor ons om door te gaan.

Natuurlijk kunnen we de game niet eeuwig op de markt blijven brengen, dus we hopen dat mensen die de games tot nu toe leuk vonden, ze zouden promoten bij vrienden die op zoek zijn naar iets om te doen. Door de game aan anderen aan te bevelen, kan onze community nog meer uitbreiden.

Gewoon eenvoudig, het is inspirerend om de goed geuite ideeën, gedachten en evaluaties van onze community te horen.

Als alles goed gaat, is er een kans dat we de volgende game kunnen uitbrengen, maar er is geen belofte.

In 2017 werd de originele Blaster Master Zero uitgebracht. Inti Creates volgde in 2019 op met een vervolg. Blaster Master Zero 3 is onlangs uitgebracht op Nintendo Switch.

Over Blaster Master Zero 3

Het is eindelijk zover: het toppunt van actie voor het vernietigen van mutanten!

Blaster Master Zero 3’s top-down/side-scrolling actie is terug voor zijn derde hoofdstuk, en het is feller dan ooit! In deze laatste aflevering van de BMZ-trilogie keert seriehoofdpersoon Jason terug naar de planeet Sophia, waar de serie allemaal begon, om serieheldin Eve te redden.

Na een lange en slopende reis door de ruimte in de vorige game, komen Blaster Master Zero 2, Jason en zijn metgezel Eve eindelijk aan bij hun doel, de planeet Sophia. Toen ze echter aankwamen, vonden ze een nieuwe dreiging die op hen wachtte.

Ze werden zonder kennisgeving in een hinderlaag gelokt, gearresteerd en van elkaar gescheiden door Sophia’s leger, de Sophia Force.

Jasons nieuwe avontuur begint op Sophia wanneer hij de Sophia Force-basis ontvlucht in zijn G-SOPHIA SV All-Terrain Battle Tank en zijn zoektocht naar Eve begint.

– De “Jason Saga” is ten einde!

Dit prachtige interplanetaire avontuur komt tot een epische finale van de diepten van planeet Aarde naar de ruimte, en nu voorbij ruimtelijke kloven!

– Gebruik de VRV-technologie om de omstandigheid “om te keren” en een nieuwe weg vooruit te bouwen!

Jason kan nu tussen dimensies reizen!

Ga de superdimensionale ruimte in met het nieuwe ‘VRV-systeem’ en overwin moeilijke secties met de kracht van ‘omkering’ als je gids.

– Verbeterde gameplay!

Met het nieuwe dubbele SP-metersysteem op de G-SOPHIA SV heb je meer gevechtsopties!

Het volledig herziene wapenniveausysteem biedt je directe toegang tot vijf wapensoorten die in kracht toenemen naarmate je je wapen opwaardeert!

Met het nieuwe Multi-Counter-systeem kun je gemakkelijk reageren op zowel lange- als korte-afstandsaanvallen. Activeer met een simpele klik op de knop de perfecte Blast Counter voor de situatie!

Ad