Joe Henderson produceert de live action Pokemon-serie voor Netflix

Joe Henderson produceert de live action Pokemon-serie voor Netflix

Netflix heeft de rechten verworven om een ​​nieuwe live-action Pokemon-serie te produceren en deze wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Joe Henderson. Je kent Joe misschien omdat hij een van de teams is achter de populaire Netflix-show Lucifer.

Hoewel Variety zegt dat er op dit moment geen details over het plot zijn, behandelt het bedrijf het als een live-actieserie vergelijkbaar met de film Detective Pikachu die in 2019 werd uitgebracht.

Variety wijst erop dat Netflix de thuisbasis is geworden van Pokemon-animatie met onder andere Pokemon: Indigo League en Pokemon Journeys. De live action Pokemon-serie is nog in vroege ontwikkeling bij Netflix.

Live action Pokemon-serie

De stap om een ​​originele Netflix Pokemon-serie te ontwikkelen is niet zo raar, aangezien Netflix de thuisbasis is van meerdere bestaande Pokemon-shows, waaronder Pokemon: Indigo League en Pokemon Journeys.

Netflix heeft de afgelopen jaren een sterke impuls gegeven aan anime, met eerder aangekondigde originele series gebaseerd op Far Cry, Splinter Cell en Terminator.

Het bedrijf is ook bezig met meer live-action aanpassingen van anime-titels, waaronder Cowboy Bebop en One Piece live-action shows. en bracht eerder een live-action Death Note uit in 2017.