Keegan-Michael Key – Toad zingt in The Super Mario Bros. Movie

Keegan-Michael Key – Toad zingt in The Super Mario Bros. Movie

Keegan-Michael Key heeft een kort interview gegeven over zijn vertolking van Toad in The Super Mario Bros. Movie, en het intrigerende is dat hij een nummer in de film heeft.

Toad worden

In een interview met Variety zei Key dat Toad zijn vocale bekwaamheid zal demonstreren. Hij vervolgde door te zeggen dat hij zelfs een liedje had verzonnen.

Key zei: “Ik had een bal om een ​​nummer te improviseren voor ‘Super Mario Bros.’ Het hele evenement was louter voor amusementsdoeleinden.

Key maakte een opmerking over de stem van Toad in het algemeen en zei:

“Mijn partner en ik probeerden de stem te ontdekken via de psychologische reis van het personage terwijl we aan de stem werkten. Daarna hebben we in samenwerking met de filmmakers [Aaron Horvath en Michael Jelenic] een paar dingen toegevoegd en veranderd.

Het timbre had iets. Ik bleef maar willen dat het hoger en hoger zou zijn. Ik ben best tevreden met waar we zijn beland, want daar zijn we terechtgekomen.

Toad is niet het enige personage met wat muzikale actie in The Super Mario Bros. Movie. Onlangs zei de stemacteur van Bowser, Jack Black, dat de film enkele van zijn heavy metal-invloeden bevatte. Bowser, zei hij, “is een beetje als een heavy metal rockster, een enorme, gespierde en angstaanjagende rockster. Ik heb ook een beetje gerockt. Je zult waarschijnlijk geschokt zijn om te horen dat Bowser van muziek houdt. Ik neem de film misschien mee naar Broadway zodra het debuteert.

De eerste teaser van de Super Mario Bros.-film, die vorige week debuteerde, gaf fans een eerste blik op Mario, Bowser, Toad en Luigi.

Ad