Kirby’s 25th Anniversary Concert teaser gedeeld

Kirby’s 25th Anniversary Concert teaser gedeeld

Kijk je uit naar Kirby’s 30th Anniversary-show later dit jaar? Kijk terwijl je wacht tot het in première gaat, terug naar Kirby’s enorme verjaardagsextravaganza van vijf jaar geleden! Nintendo heeft een kleine clip uitgebracht van Kirby’s 25th Anniversary Concert in Japan, dat plaatsvond in 2017. Een deel van het begin van het concert is vooral een eerbetoon aan het originele Kirby’s Dreamland!

video
play-rounded-fill

Kirby’s 25th Anniversary Concert

Het Kirby 25th Anniversary Orchestra Concert was een reeks optredens die in 2017 door het Tokyo Philharmonic Orchestra in Japan werden gegeven ter herdenking van het 25-jarig jubileum van de Kirby-serie. Op 20 december 2017 werd een live-opname van het tweede optreden exclusief in Japan gepubliceerd als een twee-CD + DVD/Blu-ray-pakket, samen met een tweede reeks bonusnummers. Op 26 juni 2018 werden de digitale versies van de cd’s wereldwijd gepubliceerd.

Met uitzondering van de “Kirby Air Ride Medley”, die werd geleid door Sakai, werden de concertarrangementen gecomponeerd door Shogo Sakai en Megumi Ohara en gedirigeerd door Taizo Takemoto.

Dezelfde suite werd twee keer gespeeld, zij het bij twee verschillende concerten. Het evenement vond plaats op 16 april 2017 in Tokio. De tweede vond plaats op 18 juni van hetzelfde jaar in Osaka. De cd-, dvd- en Blu-ray-edities zijn allemaal afkomstig uit de tweede show.

Naast het orkest bevatten beide concerten een visuele weergave met gameplay-fragmenten uit de games waarvan de muziek was afgeleid, evenals commentaar van het personeel tussen de optredens door.

Ad