Konami: Castlevania NFT-collectie voor 35-jarig jubileum

Dit jaar markeert het 35-jarig jubileum van de Castlevania-serie, maar fans zullen misschien teleurgesteld zijn over de manier waarop Konami de geschiedenis van de franchise is gaan herdenken: een veiling van Castlevania NFT’s, waaronder een reeks kunstwerken uit de serie.

Omdat er 14 kunstwerken uit Castlevania zijn, waaronder gamesequenties, achtergrondmuziek en ‘nieuw geproduceerde afbeeldingen’, heeft Konami deze verkoop de ‘Konami Memorial NFT-collectie’ genoemd. De veiling begint op 12 januari om 14.00 uur. PST / 18:00 uur EST / 22:00 uur BST en loopt tot 14 januari in de VS om 18:00 uur. PST / 21:00 uur EST en 15 januari in het Verenigd Koninkrijk om 2:00 uur BST op NFT-platform OpenSea.

NFT betekent wat?

U beschikt over het betreffende “product” als u een van deze Castlevania NFT’s aanschaft. Bovendien, “als de eerste eigenaar van de NFT, mag u de door u geselecteerde naam op onze website laten weergeven”, verklaarde Konami. Desalniettemin beweert Konami dat dit niet permanent zal zijn, aangezien uw naam daar al op 31 december 2022 niet meer wordt weergegeven; Konami kan die termijn echter verlengen.

Konami heeft zijn website bijgewerkt met meer informatie over het 35-jarig jubileum van de Castlevania NFT-collectie, inclusief individuele gegevens over de NFT’s en een herinnering over de veiling zelf. In ieder geval heeft Square Enix onlangs de intentie onthuld om NFT’s en blockchain-technologie in hun producten op te nemen, dus dit is verre van de eerste keer dat een groot videogamebedrijf interesse heeft getoond in NFT’s. Ook al is het pas de eerste week van het jaar, er is al veel gesproken over NFT’s in 2022.

Op dit moment lijkt het erop dat NFT’s dit jaar een belangrijke trend zullen worden, waar veel klanten boos over zullen zijn.

Ad