Mario Kart Tour – Mii Racing Suits – Wave 4 toegelicht, Wave 5 geteased

Mario Kart Tour – Mii Racing Suits – Wave 4 toegelicht, Wave 5 geteased

Nintendo heeft meer informatie vrijgegeven over de volgende golf van Mii-raceoutfits voor Mario Kart Tour. Op 19/20 april wordt een nieuwe outfit op basis van Nabbit gelanceerd als onderdeel van Wave 4. Volgens Nintendo wordt de tweede golf outfits op 3 mei uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Mario Kart Tour

Mario Kart gaat op wereldreis!

In deze nieuwe Mario Kart racen Mario en zijn vrienden over circuits die zijn geïnspireerd op plaatsen uit de echte wereld en op traditionele Mario Kart-banen! Deze locaties worden uitgelicht in tours die elke twee weken veranderen! Naast cursussen die zijn gebaseerd op bekende locaties, krijgen verschillende van je favoriete Mario Kart-personages nieuwe versies die de lokale smaak van plaatsen in het spel weerspiegelen!

Je hebt eindeloze Mario Kart-actie binnen handbereik!

De populaire Mario Kart-serie staat op het punt om de wereld te veroveren — één slim apparaat tegelijk! Je kunt met slechts één vinger manoeuvreren, driften en vernietigende objecten gooien terwijl je racet om het goud in bekers vol nieuwe en vintage Mario Kart-banen.

Met items en Frenzy-modus, neem de eerste plaats!

Je hebt een arsenaal aan sterke gadgets tot je beschikking in Mario Kart Tour, die de boel op het circuit kan opschudden! Activeer de nieuwe Frenzy-modus, die je een oneindige voorraad van een bepaald item geeft en je niet te stoppen maakt! Haal het meeste uit het pandemonium dat ontstaat, aangezien de Frenzy-modus slechts een beperkte periode actief is!

Chauffeurs, karts, badges en meer liggen allemaal voor het grijpen!

Om extra coureurs, karts en zweefvliegtuigen te krijgen, verdien je Grand Stars door te racen of door de afgebeelde pijp af te vuren! Je mag ook met trots medailles tonen naast je in-game naam, die je hebt gewonnen door bepaalde taken uit te voeren!