Mario Kart Tour – Pauline bevestigd

Mario Kart Tour – Pauline bevestigd

Na haar moderne terugkeer in Super Mario Odyssey, lijkt het erop dat burgemeester Pauline ook haar racedebuut zal maken in Mario Kart Tour! Laten we hopen dat dat doorgaat naar Mario Kart 9.

Nintendo heeft officieel onthuld dat het personage een speelbare racer in het mobiele spel zou zijn.

Meer Pauline!

Dit is geweldig nieuws voor fans van het klassieke personage, vooral nadat ze als een gratis DLC-personage in Mario Tennis Aces speelde. Zoals het er nu uitziet, lijkt het erop dat het personage in de toekomst in steeds meer spin-off-titels als deze zal verschijnen!

Pauline’s achtergrond

Pauline (die oorspronkelijk bekend stond als Lady) is de jonkvrouw in nood in de arcade-game Donkey Kong, de aflevering die haar debuut markeerde in zowel de Donkey Kong- als Mario-franchises, samen met Mario en haar kidnapper (bevestigd in latere games aan een jongere Cranky Kong zijn).

Sappig detail; ze was Mario’s eerste liefdesbelang.

Pauline neemt opnieuw de rol van jonkvrouw in nood in de Mario vs. Donkey Kong-serie. In Super Mario Odyssey speelt ze een prominente ondersteunende rol bij het zingen van het themalied van het spel, “Jump Up, Super Star!”

Ben je niet enthousiast om als Pauline te racen? Mario Kart Tour is vandaag gelanceerd voor iOS- en Android-apparaten dus ga aan de slag!

Ad