Mario + Rabbids: Sparks of Hope OST beschikbaar voor streamen

Mario + Rabbids: Sparks of Hope OST beschikbaar voor streamen

De prachtige muziek van Yoko Shimomura, Grant Kirkhope en Gareth Coker is opgenomen in het goed ontvangen Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope OST

De soundtrack van de game is nu toegankelijk op alle grote muziekstreamingplatforms, waaronder Apple Music en Spotify, zo heeft meneer Shimomura fans onlangs laten weten. Er zijn in totaal 52 nummers op het album Mario + Rabbids: Sparks of Hope, voor een totale luisterduur van één uur en 43 minuten. Nu toegankelijk in de Nintendo Switch eShop en bij je favoriete retailers is Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

De originele soundtrack van Mario + Rabbids Sparks of Hope met 52 nummers is nu beschikbaar. Grant Kirkhope, de componist van Mario + Rabbids Kingdom Battle, keerde terug om de nieuwe game te soundtracken, maar deze keer werkte hij niet alleen; hij werd vergezeld door de meermaals bekroonde muzikant Gareth Coker en de beroemde Japanse componist Yoko Shimomura.

De audioregisseur van Mario + Rabbids Sparks of Hope, Romain Brillaud, sprak met Ubisoft News over de samenwerking met de groep van drie componisten om de muziek van de game te produceren tijdens een bezoek aan de Ubisoft-studio in Milaan.

Hoe heeft uw ervaring met het werken aan Mario + Rabbids Kingdom Battle Sparks of Hope geïnformeerd?

Na Kingdom Battle konden we wat feedback van spelers verzamelen over wat ze leuk vonden en wat niet volgens plan verliep. Romain Brillaud We wilden deze identiteit behouden voor de tweede game, aangezien de aanraking van Grant Kirkhope een van de aspecten van de muziek was die eruit sprong. De gemeenschap heeft mogelijk zeer positief gereageerd op de aandacht voor detail, of het nu in de setting of de geluidseffecten is. Dus redeneerden we dat dit een norm is die Sparks of Hope moet handhaven.

Aan de andere kant vond ik dat de game meer contrast had kunnen gebruiken en dat Kingdom Battle een zekere mate van lineariteit had. Om het contrast in de muziek en geluidseffecten te vergroten, wilde Sparks of Hope precies dat doen.

Hoe ben je tot je besluit gekomen om meer componisten voor Sparks of Hope op te nemen? Hoe voelde het om met hen samen te werken?

Omdat Grant zo’n briljante componist is en zo integraal deel uitmaakt van het geluid van onze game, wat een groot deel van de algehele identiteit uitmaakt, wilden we heel graag met hem blijven samenwerken. Het doel was om zijn stijl en kleur te behouden en tegelijkertijd nieuwe tinten, gevoelens, snelheden en perspectieven op gevechten te introduceren.

Werken met alle drie de componisten was geweldig omdat het mij, de audioregisseur, de kans gaf om drie verschillende versies van hetzelfde spel te hebben. Daarna voegt het overschakelen van de ene componist naar de andere uniformiteit toe. We houden ze op een consistente manier op de hoogte, waarbij we het verhaal, het leveldesign, het gamedesign, de graphics en de animatie gebruiken als basis voor de briefing. Al het werk van de componisten is gebaseerd op deze fundamentele componenten.

Het feit dat alle nummers van de game zijn opgenomen op dezelfde locatie in Japan, in twee aparte studio’s, onder leiding van mevrouw Shimomura, is wat de game echt samenbindt, omdat elk geluid van elke componist hetzelfde klinkt. Dezelfde muzikanten voeren ze uit en dezelfde apparatuur werd gebruikt om ze allemaal op te nemen. Omdat dezelfde ingenieurs het hebben gemengd, is er consistentie.

Hoe produceer je de verschillende audio-effecten voor de open wereld en de slagvelden? Waarom is het cruciaal om dat onderscheid te hebben?

Het verkenningsveld en de veldslagen waren bedoeld om behoorlijk van elkaar te verschillen. Ten eerste hebben we, in tegenstelling tot Kingdom Battle, niet altijd muziek tijdens het verkennen; in plaats daarvan zijn we afhankelijk van de omgevingsgeluiden van de omgeving. Je hebt de muziek nodig om je te motiveren op het slagveld om de adrenaline te laten stromen. We hebben de muziek nodig om te laten zien dat dit ook een snelle tactische RPG is. Als gevolg hiervan is de dynamiek tussen de verkenning en het slagveld echt anders en gebruiken we ook zeer uiteenlopende geluidstexturen.

Omdat het bijvoorbeeld nummers zijn die bijzonder dramatisch moeten zijn en uit de mix moeten steken, is alle heldere synthesizer-gameplay beïnvloed door oude anime met een eigentijdse twist. Omdat het te agressief zou zijn om dit te doen, zouden we ze niet voor verkenning gebruiken. Een groot geluidslandschap binnengaan is gemakkelijker als je je met alles verbonden voelt.

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Alleen op het Nintendo Switch-systeem, ga samen met Mario, de Rabbids en hun vrienden op zoek naar het behoud van de melkweg!

Creëer het heldentrio van je dromen!

Om je tegenstanders te misleiden, kies je een van de negen personages met unieke vaardigheden uit de beschikbare lijst.

Doe nu mee aan spannende tactische gevechten!

Beschutting tegen aanvallen van tegenstanders en teamsprong op je vrienden terwijl je je tegenstanders verslaat.

Bescherm de vonken!

Er zijn verschillende Sparks te vinden en te bewaren, en ze hebben allemaal unieke persoonlijkheden en vaardigheden.