Marketing van videogames: de adviesreis van Kit Ellis en Krysta Yang

Marketing van videogames: de adviesreis van Kit Ellis en Krysta Yang

Samenvatting:

In het dynamische domein van de ontwikkeling van videogames zijn Kit Ellis en Krysta Yang, bekend om hun ambtstermijn bij Nintendo, naar voren gekomen als adviseurs voor de game-industrie. Hun expertise strekt zich uit van branding tot marketingstrategie en biedt zowel indie-ontwikkelaars als bedrijfsgiganten een uniek perspectief. Met een focus op het definiëren van de kernboodschap van een game, het begrijpen van ontwikkelingstijdlijnen en het stellen van doelen, bieden ze gepersonaliseerde en holistische gamemarketingoplossingen. Duik in hun reis en ontdek de sleutels tot succes in de steeds evoluerende wereld van gamemarketing.


Overgang van Nintendo naar Game Consulting

De reis van Kit Ellis en Krysta Yang van Nintendo naar hun eigen adviesbureau voor videogames, Never A Minute Consulting, is ronduit opmerkelijk. Met een achtergrond die diep verankerd was in het senior team van Nintendo, besloten ze zich te wagen aan het gespecialiseerde vakgebied van videogameadvies.

De rol van gameconsultants

Game-consultants spelen een centrale rol in de industrie en houden zich bezig met verschillende aspecten van game-ontwikkeling. Ze helpen studio’s op gebieden als branding, marketingstrategie, media-interactie en zelfs teambuilding. Dit externe perspectief is waardevol voor grote bedrijfsontwikkelaars, omdat het hen helpt veelvoorkomende valkuilen te vermijden en hun projecten met frisse inzichten te benaderen.

Belangrijkste elementen van gamemarketing

Een van de cruciale aspecten van gamemarketing die door Kit en Krysta worden benadrukt, is het definiëren van de kernboodschap van een game. Dit omvat het identificeren van wat een game uniek en interessant maakt, de belangrijkste elementen die resoneren met de doelgroep.

Inzicht in de ontwikkelings- en marketingtijdlijnen

Succesvolle marketing vereist een duidelijk inzicht in zowel de ontwikkelingstijdlijn van de game als de marketingtijdlijn. Kit en Krysta benadrukken het belang van het op één lijn brengen van deze twee schema’s om een ​​samenhangende en effectieve marketingstrategie te garanderen.

In de steeds evoluerende game-industrie is het van cruciaal belang om marketingdoelen voor zowel de korte als de lange termijn vast te stellen. Kortetermijndoelen kunnen het opbouwen van anticipatie vóór de release van een game omvatten, terwijl langetermijndoelen het behouden van de spelersbetrokkenheid in de loop van de tijd kunnen inhouden.

Het unieke perspectief van Kit en Krysta

Wat Kit Ellis en Krysta Yang onderscheidt in de branche is hun uiteenlopende ervaring. Ze hebben samengewerkt met zowel indie-ontwikkelaars als bedrijfsgiganten, waardoor ze een uitgebreid beeld kregen van de uitdagingen en kansen op het gebied van gamemarketing. Dankzij dit unieke perspectief kunnen ze hun adviesdiensten afstemmen op de specifieke behoeften van elke klant.

Gepersonaliseerde en holistische gamemarketing

Never A Minute Consulting gaat er prat op een klein, intiem adviesbureau te zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke klant persoonlijke aandacht en oplossingen op maat krijgt. Kit en Krysta bieden een holistische benadering van gamemarketing, ondersteund door hun uitgebreide branchekennis. Hun toewijding om de unieke visie van elke klant te begrijpen, onderscheidt hen in de wereld van game-consultancy.

Conclusie

In de steeds evoluerende wereld van de ontwikkeling van videogames zijn Kit Ellis en Krysta Yang naar voren gekomen als vertrouwde gidsen voor studio’s die de uitdagingen van marketing willen aangaan. Hun reis van Nintendo naar Never A Minute Consulting laat hun toewijding zien om zowel indie-ontwikkelaars als bedrijfsgiganten te helpen succesvol te zijn in de competitieve game-industrie.

Veelgestelde vragen
 • V1: Welke diensten biedt Never A Minute Consulting?
  • Never A Minute Consulting biedt een breed scala aan diensten, waaronder branding, marketingstrategie, media-interactie, teambuilding en meer. Ze stemmen hun diensten af ​​op de specifieke behoeften van elke klant en zorgen zo voor gepersonaliseerde en effectieve oplossingen.
 • Vraag 2: Hoe kunnen gameconsultants indie-ontwikkelaars ten goede komen?
  • Game-consultants zoals Kit Ellis en Krysta Yang bieden indie-ontwikkelaars waardevolle inzichten en expertise die hen kunnen helpen de uitdagingen van game-ontwikkeling en marketing het hoofd te bieden. Ze bieden begeleiding op het gebied van branding, marketingstrategie en meer, waardoor het speelveld voor kleinere studio’s gelijk wordt gemaakt.
 • Vraag 3: Wat zijn de uitdagingen bij gamemarketing?
  • Gamemarketing brengt verschillende uitdagingen met zich mee, waaronder het definiëren van de unieke boodschap van een game, het afstemmen van ontwikkelings- en marketingtijdlijnen en het stellen van zowel korte- als langetermijndoelen. Kit en Krysta benadrukken het belang van een effectieve aanpak van deze uitdagingen.
 • Vraag 4: Wat onderscheidt Kit Ellis en Krysta Yang in de branche?
  • Het unieke perspectief van Kit en Krysta, verkregen door de samenwerking met zowel indie-ontwikkelaars als bedrijfsgiganten, onderscheidt hen. Hun toewijding aan gepersonaliseerde, holistische gamemarketingoplossingen en hun uitgebreide branchekennis maken hen tot betrouwbare experts op dit gebied.
 • Vraag 5: Hoe kan ik contact opnemen met Never A Minute Consulting?
  • Om in contact te komen met Kit Ellis en Krysta Yang van Never A Minute Consulting, bezoekt u hun officiële website of neemt u contact met hen op via de communicatiekanalen van hun voorkeur die op hun site staan ​​vermeld. Ze staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het behalen van succes op het gebied van videogamemarketing.